Političaru Požgaju smanjen honorar pa preplakao celo veče-jutro!

Političara je toliko pogodila kazna produkcije da je celo veče negodovao zbog ove odluke
Aleksandar Požgaj, parovi, printskrin

Političara Aleksandra Požgaja produkcija „Parova“ kaznila je tako što mu je od honorara skinula 200 evra, što je političaru veoma teško palo.

Razlog je taj što neprestano provocira Iliju Grahovca, odnosno Zmaja od Šipova. Požgaj je prethodno veče konstantno negodovao zbog ovakve odluke.

„Mnogo mi je ovo teško palo. Ne zbog para, već zato što u životu nikada nisam bio kažnjen. Uostalom, nisam zaslužio. Ja sam se sa njim samo šalio“, ponavljao je političar, pa je voditeljka Bojana Ristivojević u jednom trenutku pukla i poručila mu:

„Dobro, bre, Aleksandre, evo ja ću ti dati tih 200 evra, samo ućuti već jednom“, rekla je lepa voditeljka.

(Opera 17)

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Političaru Požgaju smanjen honorar pa preplakao celo veče-jutro!”

  1. Marina kaže:

    Ovo je postalo uzasno Saska je upropastila ovaj rialiti

  2. Sretko kaže:

    Ovaj Požgaj je prava podlasica pokvarena. Juče kada su ga nominirali rasplakao se skoro i pocrvebnio kao ruska zastava! Koji ljigavac je taj propoali političar, fuuuj. Uvlaći se totalno Golubovićki, ciganu Tomi, Ruži AJKULI i lezbejki Matorom Jovanu, bljaaak! U dogovoru sa njima namerno nominuje Natašu a njoj se u facu pravi prijatelj, ma fuuuj ljigavac propali. Koju curu on kao ima, LAŽE ko pas, pa on je klasičan GAY!!!

  3. Sretko kaže:

    POĆGAJ je GAY (homić) koji bi umro za 10 €. Zato je i došao propali političar i hulja, nema para i sve bi učinio da bilo šta zaradi, jer je mnogo dužan i jure ga kamatari. Zato se sakrio u Parove!

Leave a Reply