Ponovo se svađali Maca siroče i Gastoz budala, kako sami kažu!

Maca Diskrecija izjavila je za sebe da je siroče, zbog čega su je napali ostali ukućani, a najviše – Gastoz

Maca Diskrecija izjavila je za sebe da je siroče, zbog čega su je napali ostali ukućani, a najviše – Gastoz.

„Prestani više da lažeš! Kukaš da nemaš, a imaš tri hiljade evra za silikone i imaš ajfon. Odakle?“, pitao je Gastoz.

„Ja pevam, brinem o svojoj majci koja je invalid 90 odsto, ja sam siroče“, rekla je Maca. „I nije lepo tako sa mnom da razgovaraš“.

„Neka neko kaže budali da ima majku i da to ne znači da je siroče“, vikao je Gastoz. „Odrasla sam bez oca 24 godine“, nastavila je priču Maca, što je još više razljutilo Gastoza.

„Ne lupetaj više i ne laži“, vikao je on.

Rasprava je postajala sve žučnija, da je u jednom trenutku ustao Vita Tarot da skrene pažnju Gastozu da se smiri. Usledila je i kazna produkcije: Gastoz i Maca završili su sat vremena u izolaciji.

Ono o čemu se još pričalo jeste da Maca, zbog koje se ceo region digao na noge da joj pomogne, i nije toliko siromašna kakvom se predstavlja.

Proteklih nekoliko dana, međutim, Maca je počela da priča, malo po malo, kako ona zapravo ne živi toliko loše koliko se pretpostavljalo. Naime, ona se pohvalila pojedinim ukućanima u „Parovima“ da voli da odlazi na masaže, a da su joj spa centri omiljene destinacije za opuštanje.

Kako sve to najčešće puno košta, pogotovo ako se praktikuje često, dolazi se do zaključka da ne živi u tolikoj bedi. Pored toga, Maca se danas pohvalila da poseduje ajfon od 1.000 evra, ali nije želela da prizna na koji način je došla do njega.

Matora, Jelena, Ružica i Tijana su komentarisale kako se Maca očigledno folira zarad prvog mesta, pa zato stalno „kuka kako nema para“, ali je ipak popustila pred kraj rijalitija i otkrila neke detalje iz života.

(Parovi.tv)

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Ponovo se svađali Maca siroče i Gastoz budala, kako sami kažu!”

  1. Sretko kaže:

    Ova prirodno GLUPA i LAŽLJIVA Maca nije normalna!
    Samo joj SEX u glavi, primitivki ružni. A Gastoz ju kritikuje potpuno ispravno i ona je zaljubljena u njega totalno. Hvata ga po kuči glupaća 24h! A vi9 uporno napadate Gastoza, bez razloga!

Leave a Reply