PRETNJE: Prostitutke i bezveznjakovići u rijalitiju u kome nema parova!

Iako se najgorii rijaliti šou završava za dve nedelje, učesnici „Parova“ prete da će okršaje nastaviti i napolju. Ali ne brinite se, vidi se da je sve samo foliranje.

Tijana Ajfon

Izgleda da nije bilo dovoljno vulgarnosti, pokušaja tuči i prebijanja, prevara i pretnji, lažnog seksa u vili „Parova“, pa su učesnici rešili da gledanost dve nedelje pred kraj podignu obećanjima i pretnjama koje će, kao, da realizuju kada izađu iz vile. Zar nije dosta? Što kaže naš narod: dosadili su i Bogu i ljudima! Tako je Tijana Ajfon pretila da će se obračunati s pevačem Markom Bulatom, koji se oženio pre nedelju dana, a koji je s njom bio u vezi, kako kaže, pred njen ulazak u rijaliti. Mislite da se Bulat zabrinuo? Mi ne mislimo… Ružica Veljković je, kada je pre dva dana saznala da se njen bivši Bane Đorđević ženi Bojanom Rajić, koja je trudna s njim, totalno poludela.
– Pa da li je moguće da se Bane ženi? Naša veza je bila ozbiljna toliko da, kada sam bila trudna s Akijem, on je mislio da je dete Banetovo. Poludela sam! Ne mogu da verujem! Sreća pa se „Parovi“ završavaju uskoro pa ću izaći i videti o čemu se radi – ludela je Veljkovićeva, a mi smo ludeli pokušavajući da shvatimo ko je tu kome zapravo napravio dete.

Ružica je krajičkom oka u novinama videla i da se Vladimir Stojović Stojke ženi, pa je i zato bila u šoku. To svakako neće poremetiti Stojketove planove, a grimase „užasa“ zbog ovih saznanja odavno su provaljene.
Vreme je za razlaz, „parovi“. I, zašto se šou uopšte tako zove kad tamo parova i nema!?

Kupovina Prodaja

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply