Prikazan porno film Kristine Spremo i biznismena Tigra! (SNIMAK, vruće scene)

Raskrinkani – (VIDEO) OVO JE TAJKUN KOJI JE SNIMIO PORNIĆ SA KRISTINOM IZ PAROVA: Poznate cice u strahu od snimaka

Manekenka i učesnica rijalitija „Parovi“ Kristina Spremo demantovala da je bila u vezi sa biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom i čvrsto stajala iza toga da ne postoji eksplicitni snimak njihove seksi akcije, međutim sve je izašlo na videlo u poznatoj zemunskoj vili.

Novinar koji je gostovao u „Parovima“ objasnio je da je došao do snimka u kom se jasno vidi da Kristina seksualno zadovoljava Tigra u njegovoj rezidenciji. Snimak je inače nastao krajem 2013. godine kada je biznismen bio uveliko u vezi sa modelsicom Anastasijom Buđić sa kojom se Kristina fizički obračunala na jednoj žurki.

Na snimku se vide Kristinine prepoznatljive tetovaže na leđima i gležnju desne noge, a kako novinarski izvor tvrdi, njihova seks šema trajala je čak šest meseci.

 Foto: Printskrin

Kristina je odgovarala na vruća pitanja, a rekla je da nije znala da je Tigar snima jer nikada ne bi pristala na tako nešto. Nije se iznenadila što ju je biznismen krišom snimao.

Čovek sa kojim je Spremo na snimku je bio u šemi sa Ružicom Veljković, Snežanom Dakić, Tiajnom Stajišić i Anastasijom Buđić.

Foto: Dragana Udovičić

Kristina je priznalada je znala da je Tigar oženjen i ima decu ali je za njom izgubio glavu, kupovao joj razne preskupe poklone i nije mogla da ga se otarasi.

Novinar je naveo da u Tigrovoj rezidenciji postoji kamera koja sve snima, pa će tako naredne nedelje biti pušten novi snimak sa novom poznatom cicom u akciji.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply