Produkcija Parova greškom takmičarima pustila tajni snimak

Produkcija je pripremila video snimak u kome su prikazali neke od najzanimljivijih situacija u kući
Parovi

Produkcija rijalitija „Parovi“ u nedelju veče napravila je grešku koja je mogla da u potpunosti razotkrije ono što kriju od takmičara u luksuznoj vili.

Naime, produkcija je pripremila video snimak u kome su prikazali neke od najzanimljivijih situacija u kući, ali su učesnici u poslednjoj sekundi mogli da vide i kadar koji je nastao u drugom rijalitiju „Zmajevo gnezdo„, za koji većina njih ne  zna.

„Opa, šta je ovo“, prokomentarisala je Atina Ferari, dok su se još neki učesnici začudili i zapitali šta su to videli. Međutim, voditeljka je pokušala da ostane koncentrisana i da se pravi kao da se ništa nije desilo.

atina Zmajevo gnezdo
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Produkcija Parova greškom takmičarima pustila tajni snimak”

  1. Tamara kaže:

    Dugo već a posebno nakon večerašnje emisije Parovi s Marićem totalno sam razočarana. Marić i voditeljica toliko prljavo igraju da mi se povrača od njih. Dali mislite da ste zanimljivi gledaocima s ovakvim vođenjem emisije. Vređate Jelenu samo da bi ju isprovocirali i kako bih joj mogli oduzeti honorar. Držite e tamo samo zato što ima naj više fanova i tako zarađujete kod glasovanja.Lopovi ste bili i ostali sram vas bilo , gadovi jadni.Od večeras pa nadalje želim da zaboravim da postojite na planeti. Vi ste sramota Srbije.

Leave a Reply