Promiskuitetni Gastoz muška kurva, ima seks sa kim stigne!

Ne smeta mi ako se vrati Nataši, jer mi nismo u vezi, rekla je Tijana Ajfon
Gastoz, foto: Printskrin/YT

Tijana Ajfon ponovo je vodila ljubav sa Gastozom, ali on se vratio Nataši Šaviji.

Dok su se Mimi Oro i Tijana Ajfon kikotale u krevetu, među njih je uleteo Gastoz i počeo da spopada bivšu devojku.

Ubrzo je starleta Mimi Oro izašla iz kreveta, bivši partneri opustili su se ispod čaršava. Seks, međutim, nije zadržao Gastoza pored Tijane, već se on opet okrenuo – Nataši Šaviji.

„Ne smeta mi ako se vrati Nataši, jer mi nismo u vezi“, rekla je Tijana Ajfon pred milionima gledalaca u lajvu. „To se dogodilo, ali, mi nismo zajedno.“

Podsećamo, Nataša Šavija je Gastoza ostavila u programu uživo, ali su opet sve češće zajedno. „Mi razgovaramo, ali nismo zajedno. To je bila ljubav od dva dana“, rekla je Šavija.

„Samo Maca nije bila sa Gastozom zbog marketinga. Ni ja nisam. Ali, Nataša jeste. Kad je videla da je nema ni u jednom kadru, rešila je da se približi Gastozu. Čist marketig“, rekla je Tijana Ajfon.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Promiskuitetni Gastoz muška kurva, ima seks sa kim stigne!”

  1. lovely kaže:

    Sta bi dali drugi mladici,muskarci.. da su na njegovom mestu!Medjutim on nije promiskuitetan, vec je ocigledni zavodnik i to ocigledan..Vole ga zene..i to ne moze niko da porekne!Ne vole ga samo ovakve zene ,vec i one koje nisu ovako promiskuitetne,kao sto je sa ovima slucaj!Vole ga drugacije zene..zato sto je odvojio zito od kukolja i pokazao da se postovanje ne moze kupiti ..a ni platiti!Decko je i moralni i jedini moguci pobednik ovog rijalitija!Sve drugo bi bilo deplasirano i neuverljivo!
    !

  2. Sretko kaže:

    *Lovely* braWooo druže, svaka ti je na mestu. Zar nije bolje da mladi muškarci peglaju ove sponzoruše, nego da su GAY-evi poput Požgaja (koga žene napuštaju ko na tekučoj vrpci), debeli ganci Toma, itd, itd!?

Leave a Reply