Propali političar Aleksandar Požgaj imao saobraćajni udes!

Nije vozio brzo, pa je na automobilu pričinjena samo manja šteta. Aleksandar i čovek u čiji je automobil udario su prošli bez povreda
Političar Aleksandar Požgaj

Političar Aleksandar Požgaj imao je saobraćajnu nezgodu u četvrtak po podne, ali na svu sreću nije bilo povređenih.

Bivši učesnik “Parova” izazvao je udes jer nije prikočio na vreme i udario je u automobil koji je bio ispred njegovog.

„Imao je veliku sreću da nije vozio brzo, pa je na automobilu pričinjena samo manja šteta. Aleksandar i čovek u čiji je automobil udario su prošli bez povreda, nisu ni ugruvani. On kaže da se u momentu zamislio i da je kasno prikočio. Kada se udes dogodio, čovek je izašao iz automobila i video Požgaja.

Tada se nasmejao i pitao ga da li je dobro, a Aca je počeo da se pravda da se zamislio, pa mu je gospodin rekao da je sve u redu. Požgaj je insistirao da se zove policija kako bi procenili štetu. Brzo je stigla patrola, napravili su zpisnik i dogovor je da Aleksandar plati 200 evra čoveku čiji je auto udario i oštetio“, ispričao je izvor blizak političaru.

„Dobro sam, napravljena je manja šteta na kolima, koja se da rešiti. Šta je, tu je, hvala bogu nije bilo strašno“, rekao nam je Požgaj kada smo ga pozvali da proverimo informaciju.

Podsetimo, dok je bio u “Parovima”, Požgaj je ispričao da je imao svog vozača dok je bio na funkciji direktora Luke Novi Sad i da mu je bilo mnogo lakše kada ga je neko drugi vozio. Očigledno se političar još nije navikao da sedi na mestu vozača.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply