Propali političar Aleksandar Požgaj se seli u Abi Dabi zbog posla!

Ako sve bude kako treba Aleksandar će pre odlaska u Emirate da napravi oproštajnu žurku na kojoj će biti svi njegovi dragi ljudi

Nataša Šavija, Aleksandar Požgaj, foto: Printskrin/Instagram

Propali političar Aleksandar Požgaj nakon što je izašao iz rijaliti programa „Parovi“ rešio je da napravi izvesne promene na poslovnom planu i kako mediji prenose, ovih dana on še otputovati u Abu Dabi kako bi pregovarao o novom biznisu koji želi da pokrene, zbog čega će se naverovatnije tamo i preseliti.

– Aleksandar je dobio odličnu poslovnu ponudu , ali o tome još ne želi da priča. On će u toku sledeće nedelje otputovati tamo kako bi pregovarao o poslu. Ostaće nedelju dana u Abu Dabiju, a onda će se vratiti  u Srbiju  i ako bude sve kako treba,početkom oktobra pakuje kofere i seli se u Emirate – kazao je za medije Požgajev prijatelj i dodao kako je on čvrsto odlučio da ode jer smatra da tamo može više da zaradi.

foto: Printskrin Njegov prijatelj je istakao da će ako sve bude kako treba Aleksandar pre odlaska u Emirate da napravi oproštajnu žurku na kojoj će biti svi njegovi dragi ljudi. Požgaj je kratko prokomentarisao da putuje u Abu Dabi ali samo na nekoliko dana.- Idem poslovno, ali ne mogu da pričam o detaljima – kratkao je rekao on za medije.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply