PRORAČUNATO UŠLA U PAROVE: Konobarica iz Kruševca Marina Cvetković Barbi će Eri Ojdaniću uzeti kuću i kafanu!

Teško podnosi osudu okoline – BARBI POD STRESOM: Zbog Ere sam završila u Hitnoj!

Barbi Kruševac Era Ojdanić

Uznemirim se čim vratim film i setim se šta mi je uradio. Pokušavam da zaboravim na to, ali jednostavno ne mogu, kaže Barbi
Bivša učesnica „Parova“ Marina Cvetković Barbi, koja je optužila Eru Ojdanića da je pokušao da je siluje u rijalitiju, završila je u bolnici!Kafanska pevačica za Kurir otkriva da joj je preksinoć pozlilo zbog stresa.
– Prenoćila sam u Hitnoj jer mi nije bilo dobro. Za sve je kriv matori deda koji me je obrukao za sva vremena. Ne mogu da dođem sebi! Uznemirim se čim vratim film i setim se šta mi je uradio. Pokušavam da zaboravim na to, ali jednostavno ne mogu. Odjednom mi je u pola noći pozlilo i moji su odmah reagovali i prebacili me u bolnicu. Tamo sam provela nekoliko sati, lekari su me pregledali. Zdravlje mi je veoma ugroženo – priča Barbi i dodaje da je juče podnela tužbu protiv Ere:
– Bila sam kod advokata i napokon sam tužila Eru manijaka. Uzeću mu sve što ima!Ona ističe da su njen sin Mladen (10) i ćerka Anđela (8) prestali da idu u školu jer ih deca provociraju.
– Deca neće da idu u školu jer ih je sramota. Videli su šta mi je Era uradio. Njima je to strašnije nego meni – zabrinuta je Marina.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “PRORAČUNATO UŠLA U PAROVE: Konobarica iz Kruševca Marina Cvetković Barbi će Eri Ojdaniću uzeti kuću i kafanu!”

  1. serif kaže:

    dragi gledaoci jako sam razocaran u produkciju happy tv sta su sve dozvoljavali i radili carici JELENI GOLUBOVIC gasto je udarao golim usranim dupetom joj sedio na lice udarao psovao nazivao je kopiletom saska je polivala udarala lomila bezbroj jaja o glavu unistavala joj robu sladja je nekoliko puta udarala polivala uros polivao vrijedjao udarao a uz sve to produkcija umesto da je zastiti kaznjavala je JELENU GOLUBOVIC da bi jos dovela idiota cupu da bi je omalovazili a sve to je radio covek kojem je Jelenin stric pomogao u zivotu Koliko puta sam ja moja familija i komsije preplakali gledajuci u 21-vom vijeku sta rade jednoj dami imao sam osecaj da su manje muceni ljudi na gvatemali nego Jelena u svom gradu svojoj drzavi zamolio bih sve ljude da pridruze i daju svoje misljenje o parovima

Leave a Reply