PROSTITUTKA ili ne? ! Maca Diskrecija otkrila svoju cenu: 150 evra za sex!

Bosanska starleta je, samo nekoliko dana pre ulaska u vilu „Parova“, ugovarala seks sa jednim sarajevskim biznismenom, i to ukoliko joj plati 150 evra

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, sve vreme tvrdi kako se bavi pevanjem i da od toga zarađuje za život, ali poruke do kojih je došao jedan dnevni list pokazuju totalno suprotno.

Naime, bosanska starleta je, samo nekoliko dana pre ulaska u vilu „Parova“, ugovarala seks sa jednim sarajevskim biznismenom, i to ukoliko joj plati 150 evra.

Anonimni muškarac poslao je Maci poruku i pitao je koliko može da ostane sa njim, da bi mu ona odgovorila da može koliko on želi. Međutim, Diskrecija je u startu postavila svoje uslove i objasnila da se kod njega u hotelu neće pojaviti dok joj ne uplati novac unapred, kako bi platila vozača i kupila neke seksi krpice. Na njegovo pitanje da li postoji mogućnost da se vide odmah, učesnica „Parova“ mu je napisala:

Večeras imam Slovence! Oko sedam moram Slovence zadovoljiti, stigli su u Bosnu. Sutra mi uplati 150 evra i dolazim u Sarajevo. Idemo u hotel, završimo, i ja nazad. Bolje da ja dođem tamo, poznata sam, ovde me svi znaju. Imam svog šofera već nekoliko godina. Ne brini, sve će biti top“, dodala je Senada.

„Bez veze mi je to da dolaziš sa nekim, je*em li ga, da nas čeka lik“, napisao je biznismen. „Znamo se, a i on će me posle voziti u Beograd. Uplati mi sutra“, bila je striktna Maca.

Kada je anonimni muškarac pitao zašto unapred da joj uplaćuje novac, kada može i lično da joj da, učesnica rijalitija mu je objasnila da „ne može na ruke“. Senada je isto veče nastavila da šalje i provokativne fotografije, kao i perverzne poruke u kojima objašnjava da je mašina u krevetu i da sa njom treba izdržati. Osim toga, Maca je napomenula da pre seksa treba da se upoznaju.

Neću odmah skočiti na tebe! Fino, polako. Samo seljaci se odmah klepe. Večera, vino, pa seks. Lagano, nekoliko sati„, napisala je Nurkićeva kako bi momku bilo jasno šta dobija za ovu cenu.

U njihovom dopisivanju Maca je priznala da je probala trojku i da u seksu voli sve. S obzirom na to da u ovoj prepisci svoje telo nudi za 150 evra, ostaje da vidimo da li će Gastoz seks koji su imali u rijalitiju morati da plati retroaktivno.

You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “PROSTITUTKA ili ne? ! Maca Diskrecija otkrila svoju cenu: 150 evra za sex!”

 1. Sretko kaže:

  Kako samo laže ova prostitutka glupa i nikakva Maca. Po Bosni se prodavala po 10-20 KM matorim, masnim, prljavim vozačima kamiona/šlepera, raspitajte se bolje! Zato ju i zovu u Bosni Maca ŠLEPERKA!!!! Zar vama nije jasno to njeno ponašanje, 24 sata samo sex i više od 20 centi??? Pa ljudi, šta vi gledate i slušate slepci? Pa odmah prvo veće je opipavala po genitalijama Jasmina, Gastoza (koji ju je 1 noć i opalio), Aleksandra i sve ostale!!! A glumi i LAŽE osvom detinjstvu i siromaštvu!?

 2. mamu vam kaže:

  dzubradi kako vas nije stid da bljujete po devojci izmisljotine pedercine debilnog Velje,sSretko i keva ti se za 2 marke ebe a tebe za 1 km, pricaju ljudi naveliko o vama..a kako istinu govorili tako o vama bog dao sto zeljeli gadovi odvratni,,fuj ste..pocrkaj te ne moze te joj nista ..odnes eMaca pare iz nase Srbije u Bih pare hahahaha, ebe je se sto vi lajete

 3. senada kaže:

  tacno tako

 4. Sretko kaže:

  *Mamu vam*
  smradu bolesni nauči prvo pisati, pa onda i čitati a tek onda razmisli kreten bolesni šta si hteo napisati. Podržavaš glupu kuravu, koja se pegla sa šoferdžijama šlepera za 10 eura! Mrššššššššš stoko primitivna i ti i ova glepača LAŽLJIVA!!!

 5. Sretko kaže:

  Najveći LAŽOVI pokvareni: Maca, Golubovićka, Zmaj i cigan TOMA!!! Mrššššš napolje, debelo kasniteeeee!!!! A Zmaj neka pod hitno povede sa sobom Golubovićku u Šipovo jer u Srbiji ju neko neče, fuuuuuuuuuuuuuuj!!! Ne mogu zamisliti da ovo dvoje imaju decu, pa bogami prvih pet bi moirali baciti, toliko bi bili ružni i retardirani (jadna im deca)!!!

Leave a Reply