PRVO IZBACIVANJE: Rijaliti Parove su napustili Jovana, Jovica i Kinez

Nakon osam dana provedenih u kući, došlo je i do prvog izbacivanja. Od 5 nominovanih, troje je napustilo vilu
Izbačeni, parovi, Kinez, Jovica, Jovana

Vila „Parovi“ večeras je ostala bez tri učesnika. Od nominovanih 5 ukućana, uz pomoć glasova gledalaca, kuću su napustili Jovica Veinović, Jovana Ristivojević i Miroslav Anđelić – Kinez.

Nakon sinoćnih nominaciju, priliku da kuću napuste imali su: Jelena Golubović, Jovica Veinović, Miroslav Anđelić Kinez, Jovana Ristivojević i Senada Nurkić – Maca Diskrecija.

Međutim, Maca Diskrecija i Jelena Golubović su se uz pomoć glasova publike uspeli izboriti da ostanu u rijalitiju.

7,7 odsto glasova publike osvojio je Kinez i prema tome, napustio vilu. Nakon ovoga svi ukućani su tapšali.

Nakon glasova publike Maca Diskrecija ostala je u kući.

„Jedva čekam da izađem iz kuće jer me sramota što sam ovde. Posle Macinih reči i gluposti, želim da što pre izađem. Pošto smo svi ludi, mislim da svi izađemo a da ostane samo Jelena, Maca i Kinez“, rekla je Atina Ferari.

„Hvala lepo na komplimentu, puno ti hvala“, rekla je Maca Diskrecija.

Samo 13 odsto glasovaosvojio je Jovica i on napušta kuću.

„Možda nemam puno fanova napolju, ali imam ovde puno prijatelja“, rekao je Jovica.

„Ako je ovo ono što Srbija želi da vidi, mogu samo da kažem da je bedna naša Srbija“, rekao je Jasmin koji se rasplakao i vidno iznervirao zbog toga što Jovica napušta takmičenje.

„Šta je, niko nije video muško da plače? Rasplakao sam se zbog cele situacije, da dvoje divnih ljudi moraju da napuste. Ovo je nepravda, ne mogu da se suzdržim. Ljudi, ako je ovo ono što Srbija želi da vidi, mi treba da se zapitamo u kakvoj državi živimo“, rekao je Jasmin kada se nakon plača vratio za sto gde sede svi ukućani.

Najviše glasova ima Jelena Golubović, što znači da ostaje i dalje u vili da se bori sa ukućanima do pobede.

„Ja sam uvek iskrena, ne mogu da se foliram da me ne bi nominovali ukućani. Mogu da probam da se prilagodim ali da se menjam ne mogu ni zbog koga“, prokomentarisala je Jelena.

Neki od komentara gledalaca jeste da su se Maca i Jelena udružile i da imaju zajedničku taktiku.

„Tačno je, udružile smo se jer smo iste u kući“, rekla je Maca.

„Jeste. Meni se Maca jedno veče otvorila, rekla mi je da je nana odgajila i da je odrasla bez oca. Da ga nikad nije videla i da ne zna da li njen otac zna da ona postoji, da je živa. I to je mene razoružalo“, rekla je Jelena Golubović.

„Da mogu da se zamenim sa njom, odmah bih“, rekla je Cuca koja se rasplakala kada je saznala da Jovana napušta vilu.

Glasanje zatvoreno, reultati su iznenadili mnoge.

Najmanje glasova ima Jovana Ristivojević koja prva ima mogućnost da napusti vilu.

Produkcija je pustila kratak video snimak koji predstavlja Macu Diskreciju, što je zasmejalo sve ukućane.

„Mislim da sam šou totalno“, rekla je Maca.

„Ne mislim tako, povraća mi se od ovoga i sramota me što sam morala da pogledam“, rekla je Atina Ferari nakon što je odgledala kratak video o Maci.

„Ja joj želim sve najbolje iako smo se svađali. Ovih 24 sata što sam imala pokušala sam da joj se obratim što bolje, ali ona to nikad nije prihvatila. Od nje nikad neće biti čovek“, rekla je Maca.

„Maci bi bilo bolje da povede računa o svom ponašanju a ne da se uliže meni jer to nikada neće uspeti“, rekla je Atina.

Poslednja nominovana je Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija.

Voditeljka je od Jovice zatražila da pred svima kaže šta je rekao u tajnoj sobi, tj u koju osobu se zaljubio.

„Nakon vašeg ispitivanja od 5 minuta, rekao sam neka to bude Nela Vidaković koju poznajem više od 10 godina. To je zato što ste me natrali da kažem“, rekao je Jovan.

„Ja za Jovicu imam samo reči hvale. Žao mi je što je nominovan i biće mi tek žao ako on napusti kuću“, rekao je Igor X nakon čega je Jovica rekao da ima veći strah da ostane jer mu smeta zatvoren prostor i vlada velika tenzija.

Sledeća je Jelena Golubović kojoj ukućani najviše zameraju da neće da sluša nikog i da svima upadaju u reč.

„Ja Boru, Lepu, Hasana nikad nisam prekinula, ali ako ne mogu da slušam nekog ko priča dosadno i polako, moram da ga prekinem da mi kaže suštinu“, branila se Jelena.

Četvrti nominovan je Jovica Veinović.

„Kinez se svako veče samozadovoljava pored bazena pred tri devojke“, rekla je Ružica

„Bravo, bravo, kakav vic. Možeš da lažeš nekog drugog, ne mene. Ako imate taj video snimak, slobodno pustite.“, rekao je Kinez koji se nakon toga gromoglasno zasmejao.

„Nema harizmu. To je dar od Boga, imaš ili nemaš moć da privučeš pažnju“, rekla je odmah Jelena Golubović.

Sledeći video snimak predstavio je Kineza u prethodnih osam dana.

„To je od Boga dato, to ne može da se nauči ni vani ni u kući, to posedujem ja. Ako imam neki zadatak, trudim se da budem što bolja. Ne razlikujem se puno od učesnika ostalih, oni su svi korektni“, rekla je Lepa Lukić

Jovana Ristivojević je druga nominovana, ali gledaoci tvrde da je ona neaktivna.

Jedan od nominovanih – Kinez, želeo je da svima kaže da se neki od ukućana ne kupaju, što mu smeta, ali i da Cuca sprema odličnu piletinu.

„To je lokalna budala iz sela. Ni prvi komšija ne zna da postojiš, kamo li neki fanovi koje stalno pominje“, rekla je Atina Ferari.

U videu koji je ukratko pokazao prethodnih 8 dana prikazano je kako Lepa Lukić imitira Macu, te je voditeljka zatražila od pevačice da prokomentariše koliko se ona razlikuje od drugih ukućana.

„To je od Boga dato, to ne može da se nauči ni vani ni u kući, to posedujem ja. Ako imam neki zadatak, trudim se da budem što bolja. Ne razlikujem se puno od učesnika ostalih, oni su svi korektni“, rekla je Lepa Lukić.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply