Psihički bolesna Cuca htela da ubije Miljanu, špricana sedativima da bi se smirila!

Bruka se zbog Šabana: Ivona je i pod tabletom vikala da će prebiti Kulićevu čim je ponovo puste da dođe do bazena
Ivona Negovanović Cuca, Milijana Kulić, Maldivi

Ivona Negovanović Cuca u „Maldivima“ se ponaša veoma agresivno i uprkos tome što ju je produkcija već kaznila izolacijom, a i novčano, ona i dalje nasrće na Miljanu Kulić s ciljem da je prebije, pa čak i pod sedativima.

Ona je ponovo planula kada ju je Nišlijka na isti način kao i pre dva dana isprovocirala pomenuvši Šabana Šaulića i njegovog sina Mihajla, svesna da Cuca na sam pomen folkerove porodice puca po šavovima. Ovoga puta ju je zgrabila i udarala rukama i nogama.

Ovako je počelo... Miljana provocira Ovako je počelo… Miljana provocira
Skočila... Obezbeđenje sprečava Cucu da udari Miljanu Skočila… Obezbeđenje sprečava Cucu da udari Miljanu
Izolacija... Ivonu izvode nakon incidenta Izolacija… Ivonu izvode nakon incidenta

Svađa se sa svima

Ipak, Negovanovićeva je opet samo kažnjena izolacijom, a kako saznajemo od izvora bliskog produkciji, pevačica je nastavila da besni, preteći da će sve polomiti u hotelu „Maldivi“ jer ne dozvoljava da se Šaban igde spominje.
– Cuca je toliko divljala da su joj na kraju dali sedativ da se smiri. Ona je i pod tabletom vikala da će prebiti Kulićevu čim je puste unutra – zaključuje izvor.

S obzirom na to da je Miljanu već gađala čašama i flašama, ove pretnje uopšte nisu naivne. Inače, Kulićeva je na meti i drugih ukućana, pa ju je Gastoz čak i pljunuo.

I Matora tukla Miljanu

Pored toga što je konstantno na udaru Negovanovićeve, Miljanu je dohvatila i Matora kada se usudila da i nju proziva. Tokom vođenja emisije „Macin šou“, posle duže rasprave, Jovana Tomić krenula je da bije Kulićevu. Iako su na programu TV Hepi u tom momentu usledile reklame, ipak se u pozadini jasno čuo vrisak. Nakon toga, Maca Diskrecija, koja je vodila šou, kratko je obavestila gledaoce da je Jovana Tomić zbog incidenta koji je izazvala kažnjena oduzimanjem 200 evra od honorara i izolacijom.

Hasan Dudić
CUCU TREBA IZBACITI!

Šabanov brat Hasan Dudić, koji je i sam zbog nasilničkog ponašanja svojevremeno izbačen iz „Parova“ kad je pred kamerama pretukao Jelenu Golubović, rekao je juče da bi Ivonu Negovanović Cucu trebalo izbaciti iz „Maldiva“.
– Video sam da je Cuca dva puta udarila Miljanu. Nije smela to da uradi, ja sam zbog toga odmah izbačen, treba da bude i ona – poručio je muzičar i dodao:
– Miljana je meni veoma simpatična devojka, ona je pokretni cirkus, siguran sam da bih se s njom odlično slagao.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply