RASPRAVA PROSTITUTKI: Ujak Mimi Oro i Macina mama se svađaju kroz novine!

Senada Nurkić i Milica Živanović oplele jedna po drugoj tokom izbacivanja iz rijalitija „Parovi“, a nisu štedele ružne reči ni za članove porodice
Foto Damir Dervišagić

Rivalstvo koje u „Parovima“ vlada između Mace Diskrecije i Mimi Oro ne jenjava, pa njihove svađe postaju sve žustrije kako se bliži finale ovog rijalitija.

Tako Senada Nurkić i Milica Živanović nisu birale reči ni kad su tokom izbacivanja jedna drugoj u lice sasule niz uvreda, a sve je počelo tako što je bosanska starleta u raspravu uplela i mamu svoje suparnice.

Provokacije

– Šteta što te majka nije dobro vaspitala, nego te je učila da širiš noge! A što te tvoja majkica nije još zvala – provocirala je Maca, što je iznerviralo starletu iz Jagodine, pa joj je na to odbrusila:

– K..vetino raspala! Prodaješ se za 15 evra!

Ali Senada nije prestajala da je izaziva:
– Ja sam se rodila s talentom i pevam od 12. godine. Ne odlazim u hotele da mi plaćaju za seks, već to radim iz zadovoljstva. Dvolična si!

Njene zajedljive reči povukle su Milici živac, pa je počela da sikće:
– Krivo mi je što me je izvređala i mnogo laže i glumi. Krivo mi je što mi je uzela mamu u usta. Ona je izjavila da bi htela mene da upozna i da bude kao Mimi Oro… Nikada nećeš biti Mimi Oro!

Pokušali smo da stupimo u kontakt s majkom Mimi Oro, ali pošto ona nije bila dostupna, dobili smo Miličinog ujaka Miodraga Miću Markovića.

Koja je gora

– Maca je sigurno mislila na svoju majku, a ne na moju sestru. Pa ona se na sva usta hvali da je bila s mnogim muškarcima, kakva je to diskrecija?! Ta mala hoda po ivici žileta i sama će se omaknuti. Nju boli što joj majka nije priuštila bolji život, a ni oca ne zna. Ona lupa i zna samo šta je smoki – ogorčeno kaže Marković.

S druge strane, Macina majka Enesa Nurkić uzvratila je na prozivke koje je Mimi Oro uputila njenoj ćerki:
– Ta žena se prodaje za deset evra. Ja sam čula da se Mimi bavi prostitucijom. Nema smisla da vređa moju ćerku kad ima svoju biografiju. Moja Maca ne radi po hotelima kao Mimi, ona ima dokaz da je pevala po luksuznim diskotekama. Tražiću ćerki da je tuži kad izađe. Mimi nema argumente i napada je da bi sebe oprala – poručuje Enesa.

Govor mržnje
ZMAJ UVREDIO VELIMIRA NA NACIONALNOJ OSNOVI

Vređanje na verskoj i nacionalnoj osnovi je strogo zabranjeno u rijalitijima, ali toga se, po svemu sudeći, Zmaj od Šipova ne pridržava. Naime, pevač Velimir Miranović iz Crne Gore optužio ga je da je uvredio njegov narod kad mu je uputio sledeće reči:
– Ti si loš čovek. Ti si Albanac i Šiptar!

Svađu je prekinula voditeljka, koja je najpre Miranoviću skrenula pažnju da on ne predstavlja svoju zemlju već sebe, a zatim Iliju Grahovca poslala u izolaciju na sat vremena.

You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “RASPRAVA PROSTITUTKI: Ujak Mimi Oro i Macina mama se svađaju kroz novine!”

 1. Sretko kaže:

  Ova PRIMITIVNA Maca koja se pegla šoferdžijama za lovu po šleperima a glumi nevinašce, pun mi je kofer nje a i one budale koje ju podržavaju!!! Već 1 veće je uhvatila GASTOZA za organ i kresnula se sa njim a sada ga pljuje i vredja!? FOLIRANTICA bolesna, koja nema ni opšteg obrazovanja deteta osnovne škole. Pa tuka nije znala ko je TITO, ni ko je predsjednik Bosne iz koje je došla, itd, itd!!! Toliko o vašoj SENADI NURKIĆ. Bljaaak i fuuuj!!!

 2. Igor kaže:

  Srecko de ne seri ti dizes jednog pedercinu i ovu Orlusu elitnu prosttutku vidis boljom od Mace, dokazujes da si covek pun komleksa, oni ko moze da usporedi Orlusu sa Macom taj nije zdrav Maca nije imala musaraca za sve ovo vreme sto je Orlusa za mesec dana, ako je neko sizofrenica to su Gastoz Jelena i Zmaj jer su im ponasanja uzas, misle da stime postizu popularnost a rekao bi da si i ti tu medju njima po tvojim glupim komentarima ..Macu ne zanimaju ljudi kao ti sta misle boli je du.. za retarde I Maca nije njega uhvatial nego on nju da nije nije bilo ne bi ga bilo u vili letio bi na samom pocetku i sam je izjavio da je on radi nje dosao a da ga Maca zeli vec bi on bio uz nju a je Nenada i mnogi u vili obrazovani, nek ti deca budu kao Nenad i neki tamo,a koliko je Maca losa njegovi je zele dok Macina mama nije za njega i ljuta sto je imala sa njim vezu, Nenad ne zna materni da prica, i on nije imao samo vezu sa Macom nego sa mnogim je pokusao i imao jos sa dve osobe, ako Maca ne valja sta je sa Tijanom i Natasom kako njih ne postuje kako to ne spominjes njihovo znanje?? a tek Mimi znanje je samo jedne elitne prostiturke,uh tek kako su postene one u vili deca im bila ko one, a ove Orluse ujak ako je vec je ponosan na nju kao prostitutku sta bi tek da joj je nasao lep posao..a da njemu takvi devojke nisu pozitivne da jest nasao bi joj posao odgovarajuci i suprostavio bi se njenom silikonskom izgledu od glave do pete kao i moralu ..puno vam smeta ova Bosanka jedna i opet najgora a ima ih gori od njih u svakom slucaju u vili ..Nenada je po Parizu policija ganjala Jelena je duzna bogu i narodu a tek njeno ponasanje u vili da ne spominjem farmu ili Zmaj koji je pedofil a poternicu policija poslala za njim niko ga ne spominje nego ga slave,, ma daj te zivite svoj zivot a ne njen, ,,,Maca je trebala svima da se suprostavlja celo vreme ne samo ukucanima nego i ostalim sto su je napadali i provokativno nazivali..pitam se sta ce te kad se Parovi zavrse kako ce te moci da zivite koga ce te blatiti nece biti Mace ..pacenici

 3. Sretko kaže:

  IGORE neotesani…šta ti bljuješ kretenu bolesni? Gastoz ima tek 23 godine i momak je i kreše ove kurave, šta ti nije jasno pederu?! Jelena debela, Nataša, Tijana, Maca, Ružica sveje to isto! Maca se folira i glumi a pokvarena je. Prvo veće se ljubila sa Jasminom, kao hvatala je i Gastoza za pšolni organ i naravno opalio ju je, jer je normalan muškarac, što ti nisi! Raspitaj se po Bosni i saznat češ toliko svinjarija o tvojoj Maci, da češ je zamrzeti zauvek!

 4. Jovan kaže:

  Maca je naivna i dobra za razliku od ovih ostalih namazanih Ruzica agresivni manipulator zlo najvece Tijana podvodljiva glupava ,Oro prosta i umisljena jeftina,Natasa iskusna a priglupa samo fizicki najbolje izgleda a prostitutke su sve razlika je u nijansama.

Leave a Reply