Rijaliti Parovi počinju sa emitovanjem i u svetu!

GASTOZ, MACA, ZMAJ I EKIPA ODLAZE U SVET: Rijaliti „Parovi“ uskoro postaje planetarni ŠOURužica Veljković

Foto: Youtube printscreen/Parovi TV HAPPY

Da li je svet spreman za njih?

Nova sezona „Parova“, prema poslednjim informacijama, kreće u septembru, a kako saznajemo, rijaliti će u ovoj turi imati mnogo stranaca. Takođe, i strane televizije su izrazile želju da se na njihovim kanalima zavrte „Parovi“, tako što će otkupiti originalnu licencu od Hepi televizije.

– Istina je da su nas mnoge televizije kontaktirale. Ubacićemo učesnike iz raznih zemalja, sa različitih kontinenata. Takođe, strane televizije, pored toga što žele da otkupe licencu, žele i da naša produkcija sarađuje sa njihovim učesnicima i da im damo gotov format, koji bi oni emitovali u skladu sa svojim programom. A s obzirom na to da Hepi televizija ima dugogodišnje ugovore sa učesnicima na angažovanju u različitim formatima, njih je zanimao transfer da se u njihovim šou programima pojave Maca, Zmaj i drugi takmičari koje je zavolela Srbija – kažu iz produkcije TV Hepi za Srbija Danas.

Šta vi mislite – da li su evropske i svetske televizije spremne za dnevnu dozu Ružice, Mace, Anamarije, Zmaja, Gastoza…?

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply