Ružica iz rijalitija Maldivi poslala poklon Filipu Đukiću, a on joj je odgovorio…

Iako je ponovo izolovana od svog dečka, uspela je da ga iznenadi rođendanskim poklonom
Parovi, rijaliti, Ružica, foto damir dervišagić

Ružica Veljković koja je samo par sati između dva rijalitija, provela sa svojim voljenim Filipom Đukićem, nijemogla da prisustvuje njegovom rođendanu.

Međutim, ona mu je priredila iznenađenje koje je do Filipa stiglo zahvaljujući njenim roditeljima.

Maneken je fotografiju poklona objavio na društvenim mrežama, uz reči zahvalnosti.

Foto: Printskrin/TV Happy

„Poklon od moje lepše polovine Ruzica Veljkovic, stvarno je luda obožavam je zahvaljujem se i porodici Veljković što su uopšte omogućili da dobijem njen poklon . Dobio sam i pismo ali to ne bih u javnost емотикон sunglasses ovim je dokazala koliko me voli, a sad je na mene red.P.S. Nije bitno patike, sat ,telefon ,čokolada, cvet, itd, bitna je pažnja tj sam čin. E tako“, napisao je on.

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Ružica iz rijalitija Maldivi poslala poklon Filipu Đukiću, a on joj je odgovorio…”

  1. Sretko kaže:

    FiliPapko neuravnovešeni papučar, već plačeš i plakati češ joooš mnogo zbog te Ruže Ajkule! Zapamti te reći, mala, ljuta, povodljiva i slepa pudlica!

  2. Sretko kaže:

    Ruža AJKULA sa tim abnormalno velikim ustima, može ovaj FiliPapko da joj stavi celu svoju glavu u ta velika usta, debilno retardirani-pogledajte im tu sliku ahahahaha. Auuuu šta radi ova ofucana prostitutka od njega ahahahaha, Bože me sačuvaj!!!

  3. Sretko kaže:

    FiliPapko Đukić koji si ti kooooonj ahahahaha. Maleni-niski degeneriku, dilea, papučar, imbecil, kreten…šta ti radi ova Ruža AJKULA fuuj i bljaaak! Pogledaj se papčino klasična i bolesna!

Leave a Reply