Ružica iznela šokantne detalje: Zorica Dukić i Tijana Ajfon se prostituisale sa političarima za 300 i 500 evra!

Ružica oplela po Zorici: Delila si istog političara sa Tijanom Ajfon – Od kako je Zorica Dukić ponovo ušla u vilu „Parova“ sukobi između nje i Ružice Veljković ne prestaju. Tako Veljkovićeva ne može da oprosti Zorici što joj j epokvarila planove sa Gastozom, pa je rešila da otkrije neke pikanterije iz Dukićkinog života.

Malo-malo, pa izbije nova svađa između Zorice u Ružice

Naime , tokom nominacija Ružici se razvezao jezik, pa je do detalja ispričala sve o „poslovanju“ starlete Tijane Ajfon i pobednice prve sezone rijalitija „Parovi“, Zorice Dukić. Tako Veljkovićeva tvrdi da su ove dve učesnice glamuroznog rijalitija „u paketu“ zadovoljavale političare, pa su prekinule druženje upravo zbog sukoba interesa.

Bivša modelsica ispričala je sve što zna o najvećoj tajni Ajfonove i Dukićeve, isprovocirana njenim napadom.

– Ti govoriš da si normalna devojka? Normalnim devojkama trojica momaka, odnosno, radnika obezbeđenja ne uriniraju po licu iza jednog noćnog kluba u Beogradu. Znam i čoveka koji te je*o za 500 evra, ali ne može da dođe u emisiju – krenula je nemilosrdo Zorica da blati pevačicu, koja joj nije ostala dužna.

– A tebi što su urinirali u usta? Ona i Nikola govore kako sam ja zadovoljavala za novac njihovog zajedničkog druga, a ja ne znam ni ko je to. Ja ne poznajem njihovo društvo. Zorica zna političare i društvo koje zna Tijana. Družila se sa Tijanom Ajfon, a Nikola je bio potrčko – počela je ovim rečima Ružica da otkriva Zoričinu i Tijaninu aferu sa političarima, u koju je, sudeći po njenim rečima, bio umešan i fudbaler Nikola Strahinjić.

Voditeljka Bojana Ristivojević zamolila je bivšu modelsicu da objasni poznanstvo između Nikole, Tijane i Zorice.

– Hajde, Zorice, reci ljudima kako ste se družile ti i Tijana i šta ste sve radile! Zašto ne priznaš da ste imale zajedničku klijentelu? Spavale ste sa pojedinim političarima za novac. Onaj glavati će vam doći glave, ali neću reći ko je. Neću, zbog njega – otkrila je Ružica šokantne detalje iz Zoričinog privatnog života, koja je pokušala da se odbrani.

– Nećeš da kažeš ko je zato što si i ti bila sa njim – uzvratila je Dukićeva.

Crnokosa pevačica nije želela da se zaustavi sa iznošenjem neprijatnih informacija po Dukićevu.

– Zašto ne kažeš i to da si ti naplaćivala svoje seksualne usluge političarima po 300 evra, a Tijana po 500, pa su svi prešli kod tebe, jer si jeftinija. Tako je i puklo vaše druženje! A ti, Nikola, ustani i priznaj da si bio njihov potrčko, da si se viđao sa njima i ugovarao im susrete sa tim političarima. Ispričaj nam šta si sve video tokom druženja sa njima dvema – besno je poručila Ružica.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply