Ružica opasno pretila Filipu da ne izlazi na splavove bez nje!

Filip je napustio Parove do finala je ostalo još veoma malo, tako da ljubavnici sigurno jedva čekaju da ponovo budu zajedno
Ružica Veljković, Filip Đukić, parovi

Zapretila.
Da li zbog nesigurnosti, ili želje da se na beogradskim splavovima pojavi u društvu svog momka, Ružica Veljković je Filipu Đukiću, dok je izlazio iz vile, dobacila: „Nemoj da ideš na splavove kad izađeš, to će ti biti veliki minus“!

Koliko će je Filip poslušati, ostaje da se vidi.

Ali, do finala je ostalo još veoma malo dana, tako da ljubavnici sigurno jedva čekaju da ponovo budu zajedno.
Ružica Veljković, nekadašnja modelsica, podsećamo, svojevremeno se „borila“ za Filipov ostanak u vili tako što je obećala seks pred kamerama. A, onda, na radost i šok ostalih takmičara, to obećanje i ispunila.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Ružica opasno pretila Filipu da ne izlazi na splavove bez nje!”

 1. Sretko kaže:

  Pfuuuuj ova posesivna čurka Ruža AJKULA je DNO DNA!!! Mnogo toga se zna po BG i celoj Srbiji o njoj ali samo ružnoga. Bila je sa 6-7 momaka u akciji, radi sve, čak i ono najgore, fuuuuj. Nevaspitana je, glupa, bez škole-neobrazovana, traži sponzore ali ju baš svi samo izj..bu i oteraju, jer je pokvarena, drska, prljava izvana i unutra. Htela bi baš i želela da se ugura IGOR X-u i ali on nije ni malo papak, on je fin momak, intelegentan i školovan i ne želi je ni u blizini, braWoooo dečko! AJKULA ga non stop gleda (nismo čoravi) i šalje svog kerića Matorog Jovana da preispita situaciju i šta Igor X misli o njoj? Jadnog psića Filipapka koristila je samo zbog Igora! Pa koju devojku ovaj portabel papučar Filipanko može osvojiti i čime?

 2. Sretko kaže:

  BOLESNA i ružna spodoba romkinja RUŽA AJKULA – DASKA, bolesno ljubomorna i posesivna narkomanka i9 alkoholičarka, ni malo vaspitana i glupa, sa 7 razreda osnovne škole i največim ustima Srbije u koja stane čitava lubenica!
  A ovaj ljigavi Matori Jovan (potrčko i kerić AJKULE) je zamrzela IGOR X-a zbog svoje LEZBEJSKE ljubavi do Ruže AJKULE a sada mu se šlihta a AJKULA ju daljinski navodi ka IGORU! Matori Jovan potrčko bi život dao za AJKULU a ova spodoba sa največim ustima, vredja ju, viće na nju, itd, itd ali kada izadje iz Parova, neče je ni pozdraviti više! IGOR X je gospodin i ti njega ne zaslužuješ (opalio te par puta u počerku ali je gospodin i ne hvali se), jer si glupa i kuravela a sada razmišljaj čurkooo bolesna sa največim ustima u koja stane 5 penisa!

 3. Sretko kaže:

  Ruža AJKULA i Golubovićka najbolje drugarice, fuuuuuj i bljaaak!!!!
  GOLUBOVIĆKA KOPILE baš si jadna LAŽOVKA, nikakvog izgleda matora KOBILA pokvarena, lenja, glupa, ZLOBNA, strašno debela i dlakava-fuuuuj, sa X nogama, guzicom ko šifonjer, tabanima broj 44, sa IQ broja cipela!!!
  Zapamti ZLO od žene-međeda, na kraju češ zamoleti ludog Zmaja da te oženi i odvede u Šipovo. U SRBIJI te niko nećeeeee a ni šireeee!!!
  Ne mogu zamisliti da ovo dvoje imaju decu, pa bogami prvih pet bi morali baciti, toliko bi bili ružni i retardirani (jadna im deca)!!!

Leave a Reply