Ružica u Parovima imala napad ludila: čupala kosu i drala se do iznemoglosti!

Ružičina reakcija je sve ukućane ostavila bez teksta, a Matora je pokušala da je smiri, ali bezuspešno

Ružica plače, printskri

Pre nego što su je poslali u domaćinsku kuću, Ružica Veljković napravila je još jedan incident u vili „Parova“.

Iako je Filip imao najviše glasova da iz domaćinske kuće pređe u vilu, produkcija je odlučila da ga zadrži jer su takmičari pokušali da nameste glasanje i namerno nominovali manekena.

Umesto njega, u vilu je prešao Igor X, a Ružičina reakcija je sve ostavila bez teksta. Ona je, naime, počela histerično da plače i psuje, što je ostatak takmičara ostavilo u šoku.

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Ružica u Parovima imala napad ludila: čupala kosu i drala se do iznemoglosti!”

 1. Sretko kaže:

  Ekscentrično bolesna Ružica ili AJKULA (usta) vredja sve oko sebe, neodgojena, romkinja koja za starije ukučanice (Saška i ostale) govori kakvog su izgleda, treba da ogleda prvo svoje smešne roditelje, pa onda i sebe jer je grozna a u glavi nikakva! Sa takvim njezinim ponašanjem ni jedan momak neče biti sa njom, osim ovog patuljkavog papučara Filipa, kojeg če nakom rijalitija ona odbaciti i u nova potraživanja sponzora! Skupila je dosada već baš veliki broj sex partnera-ki po Srbiji i inostranstvu, jer ona je za novac spremna baš na sve!

 2. Sretko kaže:

  IGOR X je mnogo fin momak, pristojan i lepo vaspitan, lepo građen, visok, intelegentan, školovan (završio pravni fakultet), itd.
  Kako je samo već nekoliko puta totalno uništio (utišao) bolesnu Golubovićku. Nikoga IGOR X nikada nije uvredio ni jednom rečiju a ova šleperka/kontejner Golubovićka ga vređa na vse moguče načine (glup, ružan, nije lepo građen, nezna svirati gitaru, nema sluha, itd, itd). Pa zar ova fuksa debela nema ogledalo? Pa kako mogu ljudi podržavati i glasovati za tu SPODOBU??? Pa, STVARNO LJUDI, GDE MI TO ŽIVIMO???
  A ovaj ljigavi Matori Jovan ga je zamrzela zbog svoje LEZBEJSKE ljubavi Ruže AJKULE a sada mu se šlihta a AJKULA ju daljinski navodi ka IGORU! Matori bi život dao za AJKULU a ova spodoba sa največim ustima, vredja ju, viće na nju, itd, itd ali kada izadje iz Parova, neče je ni pozdraviti više!

 3. Sretko kaže:

  Plaći, samo ti plaći Ružo AJKULA, Bog te kažnjava i sa pravom. IGOR X je gospodin i ti njega ne zaslužuješ (opalio te par puta u počerku ali je gospodin i ne hvali se), jer si glupa i kuravela a sada razmišljaj čurkooo bolesna sa največim ustima u koja stane 5 penisa!

 4. Sretko kaže:

  RUŽO AJKULA sa največim ustima Srbije u koja stane čitava lubenica!
  A ovaj ljigavi Matori Jovan (potrčko i kerić AJKULE) je zamrzela IGOR X-a zbog svoje LEZBEJSKE ljubavi Ruže AJKULE a sada mu se šlihta a AJKULA ju daljinski navodi ka IGORU! Matori bi život dao za AJKULU a ova spodoba sa največim ustima, vredja ju, viće na nju, itd, itd ali kada izadje iz Parova, neče je ni pozdraviti više!

Leave a Reply