Ružica Veljković pokušala da razotkrije Gastoza!

Iako je Gastoz uglavnom taj koji prvi kreće u napad, ovoga puta je modelsica pred svima isprozivala Nenada i otkrila njegovu taktiku za pobedu
ružica veljković

Poznato je da se Ružica Veljković i Nenad Marinković Gastoz ne podnose, te svaku priliku koriste ne bi li ponizili jedno drugo.

Iako je Gastoz uglavnom taj koji prvi kreće u napad, ovoga puta je modelsica pred svima isprozivala Nenada i otkrila njegovu taktiku za pobedu.

„Čim ti nema devojke, videli smo svi šta radiš. Došao si kod Mace u krevet da je moliš da imate seks. Ona je ispala pametna što te je odbila“, rekla je Ružica Gastozu.

„On hoće da sruši Macu. Trudi se da joj sruši rejting kod publike. Zato je hteo da je ubedi da imaju seks, jer je mislio da će tako da joj pokvari sliku napolju, zna da je favorit“, zaključila je Veljkovićeva.

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Ružica Veljković pokušala da razotkrije Gastoza!”

  1. Sretko kaže:

    Pa zar opet ova „širokousta“ primitivna Ruža?! A baš ta dotična kresala se sa Igorom a sada sa Filipom, koji je njezina pudlica. Fuuuj i takav pačenik, sramotaaaaaaaaaaaaa!!!

  2. Sretko kaže:

    Pa zar opet ova „ustaća“ primitivna Ruža?! A baš ta dotična kresala se sa Igorom a sada sa Filipom, koji je njezina pudlica. Fuuuj i takav pačenik, sramotaaaaaaaaaaaaa!!!

  3. Sretko kaže:

    Eto vam „poštene“ oklagije Ruže. Zar to rade pred kamerama i više mioljonskim avditorijem normalne devojke ili žene, molim vas??? Sve su iste Ruža, Maca, tijana, Nataša…a vi se još čudite zašto ih dr. prof. GASTOZ ne ceni?!? A taj obojeni brazilenjo Toma lažljiva šlihtara, preletać jadnik, koje uvek jede i samo jede a kada ne jede vredja kraljaaaa Gastoza!

Leave a Reply