Ružici Veljković momak oprostio nebrojene prevare!

LJUBAV SE LJUBAVLJU VRAĆA Ružica: Dečko mi je sve oprostio! Pobednica „Parova“ Ružica Veljković tokom boravka u vili spominjala je da je napolju čeka dečko, kojeg je u rijalitiju prevarila sa Gastozom.

Uzvratila Vesni  istom  merom:  Ružica  Veljković

Ružica Veljković, Foto: Milorad Milanković

– Videla sam se sa tim momkom čim sam izašla i on mi je sve oprostio, ali mislim da to nije bilo to. Previše sam se zatvorila u ta četiri zida, i mislim da su zbog toga moje emocije bile katastrofalne. Kada sam izašla shvatila sam da to nije tako kao što je izgledalo unutra, nisam bila sigurna da li je to bilo pravo i bila sam u pravu – iskrena je Ružica.

Ona dodaje da su njene emocije prema Nenadu Marinkoviću bile iskrene.

– Sa moje strane bilo je iskreno. Tačno je da smo se videli posle finala, zvao me je i rekao da moramo da popričamo. Razjasnili smo neke stvari i drago mi je zbog toga. Nema ničega među nama niti želim da bude. Pre neko veče smo se sreli na jednom splavu, javio mi se i to je to. Što se tiče Zorice ja više ništa ne komentarišem. Devojka ima salon koji joj polako propada i onda se zakačila za mene. Ne želim da ona mene komentariše niti ja nju, skroz su mi nebitini, ja imam svoju porodicu i život – rekla je ona.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply