Ružici Veljković publika preti smrću kad izađe napolje zbog Gastoza!

Ku**o, Gastos je za tebe kralj! Ku**o ružna, dabogda poginula, stigla je jedna od poruka na Ružičinu zvaničnu stranicu na društvenoj mreži Fejsbuk
Ružica Veljković

Pojedini su gnevni na Ružicu Veljković, nakon što se ona posvađala sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Toliko idu daleko da su joj pojedini poželeli čak i smrt.

Ku**o, Gastos je za tebe kralj! Ku**o ružna, dabogda poginula!„, stigla je jedna od poruka na Ružičinu zvaničnu stranicu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Ružica, zbog učešća u rijalitiju „Parovi“ i izolacije, ne može da vidi ovakve poruke, ali sigurno neće biti oduševljena kada izađe iz vile.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Ružici Veljković publika preti smrću kad izađe napolje zbog Gastoza!”

 1. Sretko kaže:

  Admine: molim te, ne briši mi komentare…hvalaaaa!

  Golubovićka ima 41 godine, nema nikakvog muškarca, ni dece a kamoli diplomu. Da radi ona kako se hvali, nebi mogla biti po rijalitima toliko dugo. Za sebe kaže da je sexypilna ahahahahaha. Neka se čuva kada ide po parku ili šumi, da je medvjed ne siluje, msleči da je medvedica.
  GASTOZE do POBEDE, naaajbolji siii burazengijooooooooooo!!!!

 2. Sretko kaže:

  RUŽO AJKULA sa največim ustima Srbije u koja stane čitava lubenica!
  A ovaj ljigavi Matori Jovan (potrčko i kerić AJKULE) je zamrzela IGOR X-a zbog svoje LEZBEJSKE ljubavi do Ruže AJKULE a sada mu se šlihta a AJKULA ju daljinski navodi ka IGORU! Matori Jovan potrčko bi život dao za AJKULU a ova spodoba sa največim ustima, vredja ju, viće na nju, itd, itd ali kada izadje iz Parova, neče je ni pozdraviti više! IGOR X je gospodin i ti njega ne zaslužuješ (opalio te par puta u počerku ali je gospodin i ne hvali se), jer si glupa i kuravela a sada razmišljaj čurkooo bolesna sa največim ustima u koja stane 5 penisa!

Leave a Reply