Ružicu Veljković ostavio momak fudbaler zbog Parova!

Pobednicu Parova je ostavio dečko fudbaler upravo zbog pregovora da ponovo uđe u rijaliti

Ružica Parovi

Iako se poslednjih meseci šuškalo da se Ružica Veljković, aktuelna pobednica Parova, tajno viđa sa Nenadom Marinkovićem Gastozom i da imaju nešto više od prijateljstva, prava je istina da je bivša modelsica do pre samo nekoliko dana bila u vezi sa jednim veoma popularnim i uspešnim fudbalerom.

I taman kada su oboje pomislili da ozvaniče vezu, pa čak i da stanu na ludi kamen, Ružica je od dečka dobila šut-kartu. On ju je navodno izbacio iz stana jer je ponovo želela da uđe u rijaliti Parovi.

„Ne mogu da vam kažem o kom fudbaleru je reč, ali priznajem da sam ostavljena. Bili smo mesec dana u vezi i bilo nam je baš lepo. Ludo sam se zaljubila, kao nikada do sada. Međutim, moj dečko već od starta nije znao da se nosi sa mojom popularnošcu i to nas je koštalo veze“, rekla je Veljkovićeva za „Kurir“ i dodala:

„Povukla sam se iz medija zbog njega, ali nije vredelo. Smetalo mu je što se piše da sam sa Gastozom, sa ovim, sa onim, i nekako je to trpeo. Međutim, kada sam dobila poziv da uđem u Parove, ja sam otišla na televiziju da pregovaram o ulasku i tada je načisto poludeo. Ja sam ga uveravala da samo hoću da uzmem novac koji mi duguju kao pobednici, ali da ne planiram da uđem u rijaliti. Nije mi poverovao, svašta mi je rekao! ‘Šta će ti rijaliti? Imaš sve pored mene. Ne trebaju ti pare, ja ću sve da ti pružim’, vikao je i posle kraće rasprave je raskinuo i izbacio me iz stana“, otkriva Ružica, objašnjavajući da on ne živi u Srbiji, ali da u Beogradu ima stan, u kojem su živeli zajedno tokom kratke romanse.

Ružica je istakla kako je imala priliku da se pomiri sa dečkom, ali je tu priliku upropastila.

„Slavila sam Novu godinu u jednom hotelu u Beogradu. On me je zvao da mi čestita praznike, a ja sam bila mrtva pijana. Nije mogao da veruje da sam ponovo počela da se opijam. ‘Ponovo si odvaljena! Ko zna šta radiš tamo i sa kim’, rekao mi je i prekinuo vezu“, ispričala je Ružica za ovaj list i istakla da ne želi da se odrekne karijere i medija zbog tog momka, ali da želi da se pomiri sa njim i da se nada da će joj se ponovo javiti kako bi obnovili vezu.

„Stvarno bih volela da se javi. Mnogo mi se dopada! Ma, udala bih se za njega!“

Kupovina Prodaja

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply