Saša Đani Ćurčić zbog Parova se ne može vratiti u Srbiju!

Ćurčić: Zbog „Parova“ ne mogu u Partizan – Saša Ćurčić iz Londona dao zanimljiv intervju listu „Kurir“, uoči novih predsedničkih izbora u Partizanu. Šta misli o Bjekoviću, Zečeviću, navijačima…

Ćurčić: Zbog "Parova" ne mogu u Partizan Foto: MN Press

„Najviše bih voleo da dođem u Humsku i zateknem prazne kancelarije. Da nema nikog, da odu daleko od Partizana i Zeka (Žarko Zečević) i Nenad (Bjeković)“, poručio je Ćurčić iz Londona u razgovoru za dnevni list „Kurir“.

„Zajedno smo se smejali Zvezdi, kada su Dena Tanu vređali da je američki konobar i nisu puštali njihove legende Pižona i Duleta Savića da uđu u prostorije. Kod nas to nije moglo da se dogodi, znalo se kako se čuva prljav veš. Sada vidim da su me obojica prevarili“.

„Vezista“ crno-belih tokom prve polovine 90-ih zalagao se, a i dalje se zalaže za uključivanje njegovih bivših saigrača (Jokanović, Mijatović, Ćirić, Milošević) u rukovođenje Partizanom.

„Neka se napravi Savet od bivših igrača, koji bi se dva puta mesečno video-vezom informisali o radu uprave i davali svoja mišljenja o budućim potezima. Ozbiljni ljudi danas preko ‘skajpa’ upravljaju poslovima u kojima se okreću milijarde dolara, a njima je bilo neprihvatljivo da Mijat živi u Madridu i bude, recimo, potpredsednik kluba. Kao da oni umeju da vode Partizan bolje od njega samo zato što žive u Beogradu“.

Sam Ćurčić ističe da se ne bi prihvatio funkcije u klubu jer se „iskompromitovao učešćem u rijalitiju ‘Parovi'“.

On je 2007. bio pobednik „VIP Velikog brata“, koji je za današnje programe sličnog tipa bio „mala maca“.

„To je tamna mrlja u mojoj biografiji. Neću ni da se prisećam toga što sam sebi dozvolio u rijalitiju. Od sramote sam otišao u Englesku, da me niko ne gleda jedno vreme. Sada živim u miru, ali mnogo patim za Srbijom. To je najbolja zemlja na svetu“.

Đani ima i zanimljivo mišljenje o ulozi i statusu navijača. Smatra da mora da se raskrsti sa nekim navikama.

„Navijači moraju da dobiju mali kolač iz klupskog budžeta za finansiranje svojih potreba, ali nikako ne bi smeo da se dogodi odlazak igrača ispod tribine, bilo na ‘ribanje’ ili na slavlje. Završio si meč – idi onda u svlačionicu, tamo ti je mesto. Zamislite da su postrojavali moju ili generaciju Moce Vukotića. Pre bih dozvolio da me svakog dana tuče njih 20, nego da me ‘ribaju’. Mora se prestati sa takvom praksom jer je loša za imidž kluba“, poručio je Saša Ćurčić.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply