Saška Karan izbačena sa Farme jer je udarila Eru i Jelenu!

SAŠKA IZBAČENA IZ PAROVA! Udarila Jelenu i Eru, paPevačica je imala najmanje glasova za ostajanje u rijalitiju, zbog čega je morala da napusti Parove
Saška Karan,

Juče – sinoć je tokom emisije „Parovi“ koja je bila posvećena izbacivanju, došlo do sukoba između Slađe Petrušić i Uroša Ćertića, koji su zbog svog ponašanja završili u izolaciji. Ood troje nominovanih učesnika, Maca Diskrecija je dobila više od 50 odsto glasova publike što je mnoge iznenadilo, a posebno Miljanu Kulić, koja je takođe bila jedna od nominovanih.
Saška Karan je imala najmanje glasova za ostajanje u rijalitiju i ona je večeras napustila vilu. Pevačica je imala 18,3 odsto glasova, a između nje i Jelene Golubović su pale brojne uvrede nakon što je Karanova udarila rediteljku dok je stajala kod vrata i kada se opraštala se sa ostalim učesnicima.“Napolje ku.vetino!“, rekla je Jelena Saški, koja je prilikom izlaska udarila i Eru Ojdanića.

Foto Printscreen
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Saška Karan izbačena sa Farme jer je udarila Eru i Jelenu!”

  1. nebitna kaže:

    Boze dragi,pa nemoguce da ova zena nema nijednog prijatelja koji bi joj bez imalo okolisanja i laskanja rekao da je ona jedna velika nula,preskoceno vrijeme,velika praznina u muzickom svijetu a da ne pominjem karijere,albume i popularnost!!!!!!!!!! B R U K A za region!

Leave a Reply