Saška Karan optužila Jelenu Golubović da je bivša prostitutka!

U još jednoj svađi u rijalitiju, Saška je izgovorila teške reči na račun rediteljke i njene majke

Jelena Golubović, Saška Karan, Parovi

Saška Karan je ponovo napala Jelenu Golubović i tom prilikom otkrila nešto što do sada nikad nije. Naime, kako je rekla, želela je da prećuti i da u rijalitijima ne priča o ovome, ali morala je da progovori.

„Jelena se bavila prostitucijom. Njena mama ima hotel u kom je podvodila devojke, zna se i spisak klijenata. Onda je otišla u Ukrajinu da se leči, bila je u psihijatrijskoj bolnici tamo“, rekla je Saška.

  Foto: Printskrin/TV Happy

Jeleni nije bilo pravo kada je ovo čula ali je smireno odgovorila:

„Ja tebe mogu da tužim za ovo. Tačno je da moja mama ima hotel ali radi pošteno i to možete da proverite“, rekla je ona.

Foto: Printskrin/TV Happy

U celu ovu priču umešao se Miki Đuričić koji je stao na Jeleninu stranu.

„Jelena možda jeste i ovo i ono, ali kurva nije. I o meni su svi pričali da sam alkoholičar a ja alkohol ne pijem uopšte“, rekao je on.

Foto: Printskrin/TV Happy
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Saška Karan optužila Jelenu Golubović da je bivša prostitutka!”

  1. Nevena kaže:

    Najgora od svih zena je Saska Karan koja nas je sve iznenadila svojom prostotom i agresivnoscu,Jako mracna i nadmena zena ,slazem se da su sve ucesnice svadjalice ali Saskin nacin obracanja i agresija u njoj su zapanjujuce,jedino zbog nje prebacim kanal.

  2. Jovana kaže:

    Na osnovu cega Zorica smatra da je toliko bitna, najmanje je interesantna ujedinila se sa Nenadom kako bi dogurala sto dalje ista taktika kao i prvi put.Prosipa moral i postenje a sto se ne podsetite starih parove i ne prikazete njene fotografije na kojima je gora od svih devojaka.Pogan jezik mracna i umisljena devojka trebalo bi je malo spustiti na zemlju.

Leave a Reply