Sex na gliseru Tijane Ajfon i Veljka Dabetića!

Tri meseca apstinencije je očigledno udarilo i na “mali mozak” učesnicima rijalitija “Parovi”, te nakon napuštanja istog, svakodnevno žive punim plućima. Jedni od njih su Tijana Ajfon i Veljko Dabetić, a naš paparaco slikao ih je jednog popodneva na gliseru.


Voda, sunce i alkohol su učinili svoje te je ovaj mladi par, koji nije u emotivnoj vezi, ipak odlučio da uzme sve što im život pruža. Nakon što su odmakli od obale na Adi Ciganliji, Tijana i Veljko su se prvo mazili, zatim jahali, a onda je starleta odlučila da gradskom menadžeru pokaže kakvim atributima raspolaže.
Nakon što je dobro ispipkao njenu guzu, Veljko je ubrzo mleko za sunčanje mazao i po njenim golim grudima, a Tijanu je osmeh odao da i te kako uživa u njegovim rukama. Očigledno je da Ajfonki slava prija i da se ne libi da se njene golišave fotografije nađu na svim naslovnim stranama.

U prilog tome ide i njena nedavna izjava kada je rekla da će uskoro povećati silikone u grudima, kao i da joj se dopadaju proporcije koje ima njena najbolja drugarica Mimi Oro.- Usta sam povećala čim sam napustila “Parove”, a i grudi ću uskoro. Šta fali? Još jedan broj i biće ko salivene – rekla je tada bivša ukućanka najpoznatije vile.

Ono što je takođe bilo očekivano, sve starlete iz “Parova” doživele su ogromnu popularnost, te se sada vlasnici klubova lome ko će da im da separe i u čijem lokalu će biti uslikane.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply