SKANDAL ZA ZATVOR I SIGURNU KUĆU ZA ŽENU: Ivan Gavrilović siluje svoju ženu kada mu prekipiIvan gavrilović!

SKANDALOZNA IZJAVA IVANA GAVRILOVIĆA: Kad mi padne mrak na oči, ja silujem ženu!

Pevač se jedva „oprao“ nakon ovih reči!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Ivan Gavrilović, pevač koji trenutno učestvuje u rijalitiju „Parovi“ na Hepi televiziji, otvoreno je govorio o svom braku i supruzi sa kojom živi već dvadeset godina.

Inače poznat kao neko ko iskreno priča o svemu, Gavrilović je poslednjim priznanjem pred kamerama šokirao svoje cimere u rijalitiju, a verujemo i gledaoce.

„Moja supruga i ja smo u braku već 20 godina, nekada bismo hteli đinđi-rinđi,ali nam neko uleti, pa ništa pd toga. Znate, kada ste tako dugo u braku prolazite kroz različite faze. Nekada biste hteli više seksa, nekada vas to ne interesuje. Trenutno imamo neke planove i više ciljeve pa nam se*s nije na prvom mestu. Ipak kada se prisetim, nekada mi padne mrak na oči, pa silujem sopstvenu ženu i to je vrlo lepo“, ispričao je.

Ove reči izazvale su burne reakcije među takmičarima.

„To misliš kao neke igrice?“, upitao je Neven, a Ivan je potvrdio.

Očigledno se pevač samo šalio, ali nije bio najbolje shvaćen ili jednostavno, nije odabrao ni vreme ni mesto da ispriča tu neslanu šalu, a onda je dodao kako je priču o tome kako mu je žena as*ksualna namerno pustio u javnost kako bi sve zainteresovane udvarače, a kako tvrdi ima ih mnogo, odbio od nje.

„Kad se dohvatimo, onda sve puca“, izjavio je Gavrilović.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply