SODOMA I GOMORA: Mimi Oro i Tijana Ajfon se ljubile na nastupu Jelene Karleuše!u lezbo akciji

Poznate starlete Mimi Oro i Tijana Ajfon su nakon napuštanja rijalitija posetile jedan beogradski splav, gde su bile i više nego razuzdane.

Tijana Ajfon i Mimi Oro

Očigledno da im sloboda prija, pa su u krcatom klubu, ne mareći za ljude oko sebe, igrale i više nego provokativno, ljubile se u usta i podizale haljine kako bi pokazale svoje atribute.

Nešto posle ponoći, starlete su stigle na nastup Jelene Karleuše, a Tijani se odmah na ulazu dogodio peh, kada joj je pukla štikla na sandali. Ipak, to nije moglo da joj pokvari raspoloženje, pa je uz nekoliko čaša alkohola zaboravila na štiklu.

U jednom trenutku je počela da ljubi Mimi, što se dopalo i jednoj i drugoj. Svi su šokirano gledali u njih, dok su one nastavile da privlače pažnju. Tako je Mimi Oro prva zavrnula haljinu i pokazala guzu, a u jednom momentu je čak zavukla i prst ispod haljine. Tijana nije zaostajala, već je otišla korak dalje i osim guze pokazala je i grudi, ali i ožiljke koji su joj ostali nakon ugradnje silikona. I dok su ih gosti u čudu gledali, njih dve su uživale u provodu i provokaciji. Verujemo da su ove scene prijale muškim očima. Međutim, u separeu su Mimi i Tijana bile sa drugaricama i jednim drugom, ali nisu mnogo patile za muškim društvom, jer kao što možemo da vidimo, bile su dovoljne jedna drugoj.
S obzirom na to da se ovo dešavalo na nastupu Jelene Karleuše, slobodno možemo opisati njihov izlazak kao “Sodomu i Gomoru”!

Karleuša ošamarila dečka iz publike!
Pevačica Jelena Karleuša izgleda obožava sado-mazo akcije jer to redovno propagira na svojim nastupima. Tako je i preksinoć mnoge šokirala kada je na nastupu u Beogradu tražila da se na binu popne muškarac iz publike, od koga je zahtevala da sluša sva njena naređenja. Prvo je dečku pocepala košulju, da bi onda izvukla kaiš iz njegovih pantalona i počela da ga bičuje, a onda i šamara. Nepoznati mladić je sve vreme stajao, da bi Karleuša potom počela da skida njegove pantalone i simulira seks.

 

I Stojke lumpovao!
Poznati golman Vladimir Stojković takođe se našao na nastupu Jelene Karleuše, gde je uživao u svakom trenutku. U provod je izašao sa svojom izabranicom Valentinom Pupović, koja je sve vreme okretala leđa fotoaparatima. Iako nije želela da bude u centru pažnje, svi su komentarisalo kako je Stojke pronašao baš lepu devojku, a njih dvoje su đuskali do jutra uz Jelenine pesme. U jednom trenutku, Stojke je zagrlio svoju izabranicu, pa su nekoliko munuta prisno razgovarali, a zatim su nastavili da uživaju u noćnom izlasku.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply