ŠOK ZA HEPI TELEVIZIJU: Zmaj od Šipova ulazi na Farmu umesto u Parove?!

BITKA ZA ZMAJA: Šok godine, Ilija umesto u „Parove“, ide na „Farmu“?! (VIDEO) – Priča se da je i „Pink“ navodno zainteresovan da angažuje Zmaja, a u kojem će rijalitiju Ilija učestvovati, saznaćemo uskoro

Zmaj od Šipova, Parovi, Farma

Kako se približava početak novih sezona “Parova” i “Farme”, sve više se spekuliše ko će se naći među učesnicima, a najnoviji trač glasi da postoji mogućnost da na “Farmi” vidimo i Zmaja od Šipova.

Budući da je Zmaj tokom dve sezone u “Parovima”, postao prava zvezda i ljubimac gledalaca, ne čudi što i čelni ljudi “Pinka”, kako se priča, ozbiljno razmišljaju da otpočnu pregovore sa Grahovcem kako bi ga privoleli da promeni jato, i učestvuje na “Farmi 8″.

Sa druge strane, ove glasine treba prihvatiti sa velikom rezervom, jer Zmaj, kao i većina učesnika “Parova” ima višegodišnji ugovor sa televizijom “Happy”, i da bi morao da plati ogromnu odštetu u slučaju da pređe u konkurentski rijaliti.

Da podsetimo, Ilija je nedavno izjavio da jedva čeka početak i da će sigurno učestvovati u “Parovima 5″.

Međutim, uvek postoji, doduše mala, mogućnost da i Zmaj i “Happy” dobiju ponudu koja se ne odbija, i da dođe do rijaliti transfera decenije.

Kako će se razrešiti ova “drama”, saznaćemo uskoro…

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply