Spisak učesnika Parova 6 koji počinju večeras

POČINJE RIJALITI – UPUCANA GLUMICA ULAZI U PAROVE 6: Ali to nije sve! Ovo je spisak novih stanara vile!

UPUCANA GLUMICA ULAZI U PAROVE 6: Ali to nije sve! Ovo je spisak novih stanara vile!

Večeras počinje spektakularna šesta sezona rijalitija „Parovi“, a konačno se zna i spisak učesnika.

U vilu će ući mnogi poznati rijaliti-igrači, među kojima su Zmaj od Šipova, Vesna Rivas, Miljana Kulić, Aleksandra Subotić, Lepa Lukić, Era Ojdanić, a najavljivan je i naknadni ulazak velikih pevačkih zvezda Mire Škorić i Miloša Bojanića.

Takođe, produkcija je najavila da će u vilu „Parova“ ući poznati političar i višedecenijski poslanik u parlamentu, kao i najpoznatiji doktor sa naših prostora, Vojislav Šešelj.

Veliko iznenađenje je i ulazak čuvenog balkanskog doktora, a svi su šokirani i vešću da će u „Parove“ ući Ivana Panzalović koju je nedavno ranio verenik.
Produkcija je spremila brojna iznenađenja za gledaoce, ali i učesnike, koji će uživati u većem komforu nego ranije. Takmičari su naoštrili kandže za novu borbu, a kako sajt „Republika“ najavljuje, rijaliti-zvezda Nenad Marinković Gastoz oduševljen je što će u vilu „Parova“ ući njegova bivša devojka Zorica Dukić.

Kako oni prenose, Gastoz planira da se pomiri sa Zoricom u rijalitiju i zaprosi je jer je shvatio da je ona prava žena za njega.

(Kurir.rs Alo, Foto: Printscreen/FB, Printscreen/YT)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply