Svekrva ubijene Jelene Krsmanović ulazi u Parove?!

Svekrva Jelene Krsmanović u rijalitiju: Umesno Zorana Marjanovića u Parove ulazi njegova majka? Nakon što je u medijima odjeklnula vest da Zoran Marjanović ulazi u rijaliti Parovi, spekuliše se da je sve to bila igra, kako bi se zamaskirali pregovori sa svetkrvom pokojne pevačice, Jelene Krsmanović.

Jelena Krsmanović

Svekrva Jelene Krsmanović u rijalitiju: Umesno Zorana Marjanovića u Parove ulazi njegova majka? Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Naime, Zoran Marjanović demantovao je glasine da ulazi u Parove, ali izvori bliski produkciji tvrde, da on nije ni bio u planu, već Zorica Marjanović, svekrva svirepo ubijene pevačice: „Hepi je postavio cilj da u „Parove“ uđe Zorica, jer je ona na neki način glava porodice i vodi glavnu reč. Naravno, ona ne bi smela da iznosi detalje iz istrage o Jeleninom ubistvu, ali „Parovi“ su takvi kakvi su, svašta može da ispliva. Njima bi bilo jako zanimljivo da se ona tu pojavi“, rekao je izvor za Srbiju Danas i napominje da će Hepiju biti veoma teško da je ubedi da se posle svega pojavi u jednom rijalitiju.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply