SVETSKI a nase,JUICE the BEST….

SVETSKI: Domaći DJ Kid Vibes i Juice snimili pesmu sa svetski poznatim reperom Flo Rida (VIDEO)
Spot za pesmu sniman je na raznim lokacijama na Tajlandu i na plaži Venice beach u Los Anđelesu
Još jednom domaća produkcija osvaja strano tržište, ovaj put sa velikom saradnjom koju su ostvarili domaći DJ i producent Kid Vibes, svetska zvezda Flo Rida, reper Juice i pevač iz Majamija Honorebel na pesmi „Tight Body“.
Pesmu je producirao Kid Vibes, a spot za nju sniman je na raznim lokacijama na Tajlandu i na plaži Venice beach u Los Anđelesu.
Flo Rida je Američki reper, tvorac planetarnih hitova „Good Feeling“, „Wild Ones“, „Whistle“, „My House“, „Going Down For Real“ i dr. a njegove pesme broje više od milijardu pregleda na YouTube-u.
Ovo nije prvi put da Kid Vibes radi sa najvećim svetskim imenima u muzičkoj industriji, 2013. godine je radio sa Pitbull-om a poznat je po visokom kvalitetu produkcije čime je privukao pažnju velikih zvezda, brojnim pobedama na takmičenjima i pesmama koje su osvojile vrhove top lista na iTunes-u u mnogim zemljama. Njegov rad podržali su mnogi muzičari i producenti širom sveta. Često nastupa uz pratnju saksofona što njegovim DJ setovima daje jedinstven doživljaj

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply