Svi učesnici Parova – 6. sezona takmičari

Parovi: Ovo su svi učesnici! Rijaliti Parovi počeo je večeras, a više od 20 učesnika uselilo se u luksuznu vilu gde će se narednih nekoliko meseci boriti za glavnu nagradu od 100.000 evra.

Parovi: Ovo su svi učesnici! Foto: Screenshot YouTube

U Parove su se večeras uselili novi učesnici. Svi oni smešteni su u luksuznoj vili. Takmičari su se smenjivali, a nakon što su se predstavili publici krenule su na startu i prve svađe, posebno između učesnika koji su već bili u vili i novih takmičara. Mnogi učesnici rekli su da će biti „haos“, pojedini su otrkili da na imanje dolaze sa nemarom da pokažu svoje pravo lice, dok je većina pristala da uđe iz radoznalosti, ali i zbog nagrade koja iznosi 100.000 evra.

Učesnici šeste sezone rijalitija Parova su: Zmaj od Šipova, Zorica Dukić, Lepa Lukić, Nikola Ristić, Melisa Nemić poznatija kao Mia Bond, Irma pevačica iz Bosne,  Spaho Sulejman, Teodora Radojičić, Ivan Marinković, Brendon, Snežana Jovičić, Nina Prlja, Slavko Janković, Miljana Kulić, Maja Eskić, Tin, Izabela Alijoska, Bojan Radanović, Vesna Rivas,  Marijana Marković, Marković Željko, Elena Petrović i Alen Azarić.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply