Takmičari šou programa „Parovi“, juče su se na „Happy“ televiziji sinoć su napustili vilu zbog čega je dolazila i policijska patrola i hitna pomoć, a oglasila se Hepi TV produkcija o kaznama Parova 9

OGLASILA SE PRODUKCIJA NAKON HAOSA U PAROVIMA! Otkrili šta će biti sa učesnicima koji su POBEGLI, a evo šta kažu o KAZNAMA


Takmičari šou programa „Parovi“, juče su se na „Happy“ televiziji sinoć su napustili vilu zbog čega je dolazila i policijska patrola.

Oni su potom privedeni u policijsku stanicu u Zemunu.

foto: Kurir

Nenad Marinković Gasttozz, Mladen Vuletić, Karađorđe Subotić, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Lakić i Ilijana Vagić nakon agresivnog ponašanja neće biti deo glamurozne vile u devetoj sezoni, dok će ostali ostati u „Parovima“ i boriti se za nagrade, te neće biti kažnjeni. Mi smo srećna televizija koja je protiv nasilja, te štitimo ljudska prava u svakom obliku njihovog bitisanja. Prava iznenađenja tek slede“, naveli su iz produkcije.

Podsetimo, prethodna dva dana učesnici rijalitija „Parovi“ se bune i ponašaju agresivno, tako da je produkcija odlučila da nadležni organi reše ovaj slučaj.

Na Instagramu je nedavno objavljen video učesnika koji stoje na vratima i protestuju zbog odlaska Karađorđa Subotića u izolaciju, što je kazna za učesnike rijalitija kada ne ispoštuju neko od pravila učešća.

Učesnici su tada stajali ispred vrata, pa ih je obezbeđenje jedva sprečilo u njihovoj nameri.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply