Takmičari traže popa jer ih opsedaju duhovi!

Ceo sam bio izgreban. Dok sam gledao u rane, pojavljivale su se nove. Osećam strah, moraću da nosim beli luk sa sobom, tvrdi Toma
Toma Blek Panters

Učesnici rijalitija „Parovi“ tvrde da je kuća u kojoj borave ukleta, a toliko su se isprepadali da su zamolili produkciju da im pošalje popa! Oni, međutim, ne žele da se svešteniku ispovede i okaju grehe, već da on osvešta prostor u kojem trenutno žive.

Toma Panters je prvi otkrio kako sumnja da se u kući nalazi duh.

Foto: Printskrin/TV Happy 

Ovako je opisao svoje paranormalno iskustvo:

„Celu jednu noć sam se borio sa nečim. Davilo me je. Osećao sam ruke na vratu, a kad sam otvorio oči, nikog nije bilo“, tvrdi muzičar i dramatično i dodaje:

„Ceo sam bio izgreban. Dok sam gledao u rane, pojavljivale su se nove. Osećam strah, moraću da nosim beli luk sa sobom.“

Priču je potvrdila i inspektorka Jasna Janković:

„Videla sam te ožiljke na Tomi. Nisu ga izgrebali ljudski nokti. To je neka đavolja rabota.“

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Takmičari traže popa jer ih opsedaju duhovi!”

 1. Sretko kaže:

  U pravu su…taj DUH je ganci TOMA debelo krme prljavo, koje se nikad ne tuđira i ne menja garderobu, ali zato se prožderava preko celog dana i noči! Pa naravno, džaba je…navali ganci 24h.

 2. Sretko kaže:

  GASTOZ kraljinaaaaaaaaaaaaa…kreše ovde ove sponzoruše glupe kad god poželi a vi budale ga kritikujete da on ne poštuje žene!?!? Pa kako da poštuje kralj GASTOZ ove sponzoruše i prostitutke??? Pogledajte samo kako se ponaša sa normalnim ženama u rijalitiju, fin, kulturan, kuva im kafu, itd, itd. Ovaj šestolićan i ljubomoran sa 120 kila i metar i po cigan Toma
  ga uvek pljuje i vredja, jer on ne može nikada ni jednu matoru babu da uhvati. A zašto tog cigana ga nikada još niste nominovali???? Toma smrad se jučer svadjao i u oči LAGAO Gaztozu zbog režiranja glasova Tijani…IZBACITE GOVNO debelo cigansko, koje samo ždere i napija ovde džaba!!!

 3. Sretko kaže:

  Prevrtljivac i pokvarena ljubomorna šlihtara cigan TOMA govorio je da če Zmaj biti pobednik a sada favorizuje Matorog Jovana ahahaha a Gastozu predvideo tek 5-6 mesto ahahaha.
  NIKADA neče pobediti taj glupan primitivni Zmaj od ŠIPUGA…NIKADA!!! PRVO MESTO je već uzeo kraaalj GASTOZ koji je za tog nikoga ILIJU vanzemaljac!!! Ilija če biti možda na petom mestu…ako????
  Kako samo patološki LAŽE ovaj primitivac seljački Ilija od Šipova! Pa gde je on to bio u životu? Ovaj retard glupi nezna nit može ni jednu ženu osvojiti, pa on bi ga iz prve „uštekao“!!! A čim koja žena vikne na njega, ukaki se ko grlica!!! To „uštekivanje-SEX“ ima samo kod njega u štali, jer sa kozama, ovcama, kravama i kokoškama ne treba pričati. Uhvati i ušteka on samo jadnim životinjama!!!! Čuj još se hvali da je PRAVNIK ahahahaha. Ima 3 razreda osnovne i 5 odmora konjina glupa!!!! SRAMOTA šta naša deca moraju da slušaju????

 4. Sretko kaže:

  Taj ZLOBNI, pokvareni, ljubomorni, smrdljivo prljavi DUH je cigan Toma!
  Auuuu što to kaže pravom SRBINU Gastozu jedan pokvareni glupi CIGAN, ko si ti retardu matori i debeli??? Pogledaj se ganci pokvareni. Non stop ljubomorno pašće pljuje Gastoza, koji je za ciganšturu AVION-Jumbo Jet!
  TOMA ciganska pokvarena šlihtara, pokvaren, ljubomorni, preletać, evo ti tvog favorita Golubovićku, za tu drolju ti kažeš da je SEXY i najbolja! Gde vetar duva, tu si ti, tipički cigansko, nažalost!
  Gde je debelo KOPILE Golubovićka, koja vređa tu jadnu i napušteno decu, koji nažalost nisu ni mogli sebi birati roditelje! Kako te nije SRAMOTA klošarko debela, dlakava, sa X nogama, koja nezna ništa pšo kući da uradi, to je ZLO ZLA??? Kako si ti ružna, pa tebe su kao (dete) kopile hranili pračkom iz daleka i stavljali kosku oko vrata, da su se jedino psi kerovi igrali sa tobom bolesni debeli kontejner! Nigde nikada nisi ni radila, tvoj posao je jedino odlasci u razne rijalitije i vredžanje svih oko tebe!
  SRBIJO moja, jadna si ako glasaš za tu rugobu i babarogu, pfuuuuuuuuj i bljaaak!

 5. Sretko kaže:

  Najpokvareniji cigan Toma, kome se ti ŠLIHTAŠ primitivac POKVARENI ŠESTOLIČNI, retardima Golubovički, Maci, Ruži AJKULI, Zmaju, Matorom Jovanu i propalom i zaduženom političaru Aci, ti debelo, ružno, prljavo, matoro cigansko kopile? Ejmi bolje od tebe priča srpski, zar te nije sramota? Pozivaš svoju Živku da se okupa ahahaha. Znači žena ti se okupa, tek kada ti želiš „đinđi rinđi“ svakih nekoliko meseci, ali nemožeš više!!! ZALJUBLJEN si matori pedofilu u Macu i zato 24 sata nameštaš Gastozu i ogovaraš ga, koji je tek sa 23 godine za tebe JUMBO JET! Šta si ti to postigao u životu (2 pesme, ahahaha), a hvališ se da si najpopularniji u Srbiji i svetu? Ti si ĐUBRE od čoveka, luzeru matori debeli sa 1.60 visine i 125 kila i podbratkom ko vepar! Rijalitiji su za mlade a ti konjina debela sa 65 godina vucaraš se po rijalitijima, da jedeš i piješ džaba! Kako te nije SRAMOTA „najpopularniji u Srbiji“? Da jesi kojim slučajem to, NEBI se blamirao po rijalitijima cigansko kopile matoro ufucano!!!

Leave a Reply