Tamara Veljković ispala, Miljanu Kulić roditelji izvukli iz rijalitija, a ušla Plejboj zečica Una!

Ostali ukućani su vest o napuštanju hotela Maldivi Tamare Veljković prihvatili sa oduševljenjem.

U rijalitiju Maldivi 2015, došlo je do još jednog izbacivanja, a nakon preseka koji je večeras napravljen, najmanje glasova publike dobila je sestra Ružice Veljković, Tamara.

Tamara Veljković, foto: Printskrin

Iako joj je bila želja da ostane u Maldivima uprkos tome što joj je sestra izbačena i pokaže sebe u najboljem svetlu, Tamara je samo dan kasnije osvojila najmanji broj glasova, te je za nju igra završena, a ostali ukućani su vest o njenom napuštanju hotela prihvatili sa oduševljenjem.

U dogovoru sa roditeljima Miljane Kulić za sada je odlučeno da ova učesnica serijala boravi malo van rijalitija i zatvorenog prostora

Miljana Kulić, foto: Printskrin/Facebook

Miljana Kulić iz Niša napistila je rijaliti Maldivi jer se nije snašla u zatvorenom prostoru. Produkcija Hepi televizije oprezno prati sve učesnike i ne želi nikog da ugrozi. Onog trenutka kad se proceni da se neki učesnik ne uklapa u sliku serijala, produkcija ima pravo da udalji učesnika.

U dogovoru sa roditeljima Miljane Kulić za sada je odlučeno da ova učesnica serijala boravi malo van rijalitija i zatvorenog prostora.

Produkcija je odlučila da na njeno mesto uvede Unu Grujuć, seksi takmičarku koja će pomutiti pamet muškom delu populacije.

Miljana Kulić koja je i sama u nekoliko navrata izjavljivala da je veoma problematična, a večeras je napustila i za nju je igra završena, a da li će se vratiti još se ne zna.

Una Grujić, seksi Plejboj zečica, koja je ušla umesto mlade Nišlijke već na samom početku je stavila do znanja da sa njom nema šale, a sigurni smo da muškarcima nikako neće biti lako.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Tamara Veljković ispala, Miljanu Kulić roditelji izvukli iz rijalitija, a ušla Plejboj zečica Una!”

  1. Sretko kaže:

    Romkinja Ružica AJKULA je velika nula od čoveka a tek ova Tamara glupa!? Pogledajte tatu i dedu Tomu Pantersa (svi ROMI) i sve če vam bit potpuno jasno! Tamara traži da je ADIL kresne, ma dno dnaq, fuuuuuuuj! Ovi ROMI se pare medjusobno, zato ih i ima toliko.

  2. Sretko kaže:

    Zubaloooo (ZUBATAC) FiliPapko je takodjer ganci, kao i Ruža Ajkula, Tamara glupson, njihovi tata i mama, deda Toma, itd, itd!

Leave a Reply