Tamnoputa Ejmi voli političare i njihovu moć!

Učesnica rijalitija iz Malija opsednuta poznatim ličnostima, pa traži svaku priliku da bude u njihovoj blizini

Ejmi Aminati voli poznate muškarce, što dokazuje i njen profil na Instagramu, koji je pun njenih fotki sa glumcima, pevačima, pa čak i političarima.

Upoznala ga na Danima Afrike Ejmi i bivši predsednik
Upoznala ga na Danima Afrike Ejmi i bivši predsednik

Tamnoputa učesnica „Parova“ u vili je odlepila za zvezdom „Granda“ Milošem Vujanovićem, koji im je dva puta pevao na žurkama, ali i u spoljnom svetu traži priliku da uvek bude u blizini popularnih ličnosti. Ona je imala priliku da upozna i predsednika države Tomislava Nikolića, kao i njegovog prethodnika na toj funkciji Borisa Tadića. Na njega nije ostala imuna, a upoznala ga je na prijemu povodom Dana Afrike, kojem je prisustvovala pre nekoliko godina, kada je iz rodnog Malija došla u Srbiju da studira.
– Ejmi je jurila poznate ličnosti gde god je stigla. Šalje im poruke i na Fejsu. Ide na žurke gde se pojavljuju VIP zvanice i tamo ih opseda. Trudi se da uvek bude u društvu nekog ko je iz javnog sveta. Slika se s njima i svaku fotografiju kači na društvene mreže. Naravno da je ispozirala i sa Tomom Nikolićem i Borisom Tadićem. Danima nam je pričala o Tadiću, govorila da je lep i zgodan. Stalno je ponavljala da je odličan frajer i da bi bila s njim – kaže manekenkina drugarica, koja je želela da ostane anonimna.

 Kao prva dama Učesnica „Parova“ na prijemu sa Tomom NIkolićem

Inače, Ejmi se nabacivala i glumcima iz filma „Montevideo, bog te video“. Njena meta su pre svih bili Miloš Biković i Aleksandar Radojičić. Njoj je put do njih bio olakšan jer je angažovana kao statista u kadrovima koji su kasnije iskorišćeni za seriju.
– Kao statista u „Montevideu“ imala je priliku da upozna mnoge glumce, ali i Bjelu. Njoj su za oko zapali Biković i Radojičić. Ejmi uopšte nije stidljiva kao što se predstavlja u „Parovima“. Ona je na sve načine pokušala da se dokopa ova dva glumca, ali nijednog nije smuvala jer za nju nisu marili. Ejmi je inteligentna i trudi se da se svima dopadne. Cilj joj je da bude devojka poznate ličnosti – priča njena drugarica, koja je želela da ostane anonimna.

Jurila i glumce Ejmi sa Bikovićem i Radojičićem Jurila i glumce Ejmi sa Bikovićem i Radojičićem

Pozvali smo Bikovića, ali on se nije javljao na telefon, dok Balerina kaže da se ne seća Ejmi.
– Ne mogu da je se setim. Možda je i znam, ali je prošlo mnogo vremena od snimanja filma. Kada je reč o „Parovima“, zaista ne znam ko su učesnici tog rijalitija jer ga ne pratim. Svima bih i savetovao da to ne gledaju – poručuje Aleksandar Radojičić.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Tamnoputa Ejmi voli političare i njihovu moć!”

  1. Sretko kaže:

    Ejmi je prava ciganska klošarka, ko i najlošiji i najpokvareniji cigan sveta „šestoličan“ Toma, naravno uz najveće ZLO Srbije ružnu i pokvarenu Golubovićku!

Leave a Reply