Tarifa tamnopute Ejmi: 500 evra sex, 300 evra svađa, itd.

Iako nije sa naših prostora, ova devojka je dobro obaveštena kako najbolje da iskoristi svoje učešće u rijaliti programu
ejmi

Ejmi Aminati, učesnica rijalitija „Parovi“ koja nije sa naših prostora ali su joj očigledno poznate srpske izreke, naročito ona „Ni kod babe nema za džabe“.

Kako saznajemo, ona je pre ulaska u rijaliti organizatorima rekla da, osim nedeljnog honorara, želi dodatno da joj plate 500 evra ukoliko bude imala seks ili 300 evra ako se bude svađala.

S obzirom na to da je Ejmi ušla nedavno, imala je prilike da vidi koliku gledanost „Hepiju“ donose scene seksa i svađa, pa je odlučila, poput pravih biznismena, da ih uslovi. Kako saznajemo, već dugo je postojala ideja da se ona priključi ukućanima luksuzne vile, ali da nisu mogli da se dogovore oko honorara.

„Pošto Ejmi nije poznata javnosti, čelnici „Hepija“ su joj nudili samo 250 evra po sedmici da učestvuje u „Parovima“. Njoj to nije bilo dovoljno, pa su se u nekoliko navrata iznova dogovarali. Kada je shvatila da joj neće puno podići honorar, manekenka je uslovila organizatore da joj, ukoliko bude imala seks sa nekim od ukućana, plate 500 evra, i to po činu.

Foto: Printskrin/Youtube

Takođe je tražila da joj se svaka veća svađa koju izazove plati 300 evra. Ne znam na koje od ovih uslova je produkcija pristala, jer je posle dva dana potpisala ugovor i ušla – kaže jedna od Ejminih prijateljica iz Beograda koja je prisustvovala jednom od sastanaka.

Sudeći po tome da su ukućani Ejmi dali nadimak „stidljiva manekenka“, mogli bi ubrzo da shvate da su pogrešili u proceni ukoliko organizatori „odreše kesu“, pa se Ejmi baci u akciju.

Očigledno da se čelnici ove televizije boje da bi seks mogao da se svidi manekenki, što bi im onda umnogome oštetilo budžet. Trenutno takve seksualne aktivnosti imaju za džabe, ali ko je kriv ostalim ukućankama što nisu predložile cenovnik. Što bi naš narod rekao, ko ume, njemu dve.

Foto: Printskrin/Youtube
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply