Tijana Ajfon birala između finala i 1000 evra da dobrovoljno napusti Parove: odabrala pogrešno…

Matora kritikovala Ajfonku što nije uzela pare jer treba da plati stan i račune, a od završnice rijalitija nema ništa

Rijaliti „Parovi“ polako se približava kraju. Kako je najavljeno, pobednik će se znati u nedelju 28. juna, a učesnici su spremni na sve samo da bi se dokopali pobede i nagrade, koja je zbog njihove nediscipline sa 100.000 pala na 80.000 evra.

Ima i onih koji su odbili novčanu nadoknadu samo da bi bili u završnici rijalitija. Jedna od njih je Tijana Ajfon, koja je priznala da je od produkcije dobila primamljivu ponudu. Naime, ona je ispričala Jovani Tomić Matoroj i Filipu Đukiću da joj je ponuđeno da bira između 1.000 evra i finala i da se ona odlučila za drugu varijantu.
– Ne razumem što si tražila finale kad znaš da ti trebaju pare – začuđeno je pitala Matora Tijanu Ajfon.
– Ne znam, u tom trenutku nisam znala šta pričam, ja sam budala – besnela je starleta iz Popinaca.

Nazvala Tijanu glupačom... Jovana Tomić Matora
Nazvala Tijanu glupačom… Jovana Tomić Matora

 

Koliko se Jovana razočarala u Tijanin izbor jasno joj je stavila do znanja kad ju je nazvala glupačom. – Znaš da treba da platiš stan 750 evra i da imaš troškove, ne mogu da verujem da si toliko glupa. Uostalom, šta imaš od finala, ništa – rekla je Tomićeva.

U priču se ubacio i Filip, koji je pitao Tijanu da li može da poništi odluku.
– Ne, već sam potpisala – odgovorila je Ajfonka.

Čim su videli o čemu ukućani pričaju, ljudi iz produkcije su promenili kadar. Inače, ovaj razgovor se nije emitovao na televiziji, već samo na Jutjub kanalu. Inače, ovo nije jedini dil učesnika s produkcijom. Nedavno je otkriveno i da je produkcija u stalnoj komunikaciji s Matorom, koja nosi bubicu u uvu.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply