Tijana Ajfon i Miljana Kulić preplakale snimanje novogodišnjeg programa!

Tijana Ajfon i Miljana Kulić plakale na snimanju novogodišnjeg programa! Učesnice rijalitija Parovi, Miljana Kulić i Tijana Ajfon bile su veoma razočarane kad su čule da među pevačima, koji su došli na snimanje novogodišnjeg programa Hepi televizije, nema – Mišela Gvozdenovića i Marka Bulata.

Tijana i Miljana

Starleta nije krila da se razočarana jer nije videla Marka Bulata, sa kojim je godinama bila u vezi i koji se oženio dok je ona boravila u rijalitiju Parovi u prošloj sezoni. “Otkud to da Bulat nije došao, bio je prošle godine“, rekla je Tijana Ajfon koja je briznula u plač. “Mislila sam da skinem tetovažu s leđa, to je oko Marka Bulata, ali sam se predomislila“, bila je iskrena Tijana Ajfon. “Ipak sam ja njega volela i drgao mi je sto je poligraf pokazao da sam govorila istinu, jer je Bulat rekao da me ne poznaje“, dovršila je starleta.

Mnogo dramatičnije je nedolazak Mišela Gvozdenovića podnela je Miljana Kulić. Iz studija u kojem se emitovala emisija “Upoznajte Parove” ona je posmatrala sve pevače koji su pristizali i pitala: “Dolazi li Mišel?“. Neko je, u nameri da se našali sa njom, uzviknuo: “Eno Mišela Gvozdenovića!“ U tom trenutku, Miljana je počela da vrišti i doziva Mišela. Jedva su joj objasnili da su se šalili, a Marko Perovič ju je tešio da ne plače.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply