Tijana Ajfon se gola kupala na Adi Ciganliji!

Maksimovićeva se kao od majke rođena opuštala na beogradskom kupalištu, dok joj je na ruci bleštao zlatan sat vredan 20.000 evra

Tijana Ajfon, seksi, Ada Ciganlija

Tijana Ajfon, tek što je napustila novi rijaliti „Maldivi“, zapucala je na Adu Ciganliju kako bi se opustila i uživala na suncu.

Paparaco Kurira, koji redovno obilazi plaže „beogradskog mora“, uslikao ju je u dosad neviđenom izdanju – potpuno golu. Atraktivna starleta jedva je dočekala da svoju vitku liniju osunča na nudističkoj plaži, koju redovno posećuje. Čim se smestila, namazala se uljem i prepustila hvatanju boje.

Kupačica… Tijana Ajfon

Spas od vrućine pronalazila je u plićaku, a dok se brčkala, skinula je gornji deo kupaćeg kostima kako bi ravnomerno dobila boju. Onda je nakon nekog vremena prešla na peškir i tu skinula i donji deo. Ona je svoje seksi telo izložila suncu. Tijana je sa sebe zbacila sve osim jednog – zlatnog sata vrednog 20.000 evra, koji je dobila odmisterioznog muškarca.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Tijana Ajfon se gola kupala na Adi Ciganliji!”

  1. Sretko kaže:

    Ahahaha…koji Zlatni sat, to je FAKE sat za 25 €, ali vi morate da preterujete uvek bre! A tek ova dronfulja Fevari laže 800/h!

Leave a Reply