Tijana Ajfon se komirala od alkohola na splavu pa plakala kao kiša!

Najveselije su bile Mimi Oro i Matora, dok je Tijana Ajfon ronila krokodilske suze

Tijana Ajfon pijana

Učesnice rijalitija „Parovi“ dobile su nagradu da izađu u grad, pa ih je produkcija odvela na jedan beogradski splav. Ružica Veljković, Mimi Oro, Jovana Tomić Matora i Tijana Ajfon uživale su do jutra, a sve vreme su ispijale koktele i šampanjac.

Najveselije su bile Mimi Oro i Matora, dok je Tijana Ajfon ronila krokodilske suze. Naime, srela je najbolju drugaricu koju nije videla mesecima i zbog toga se rasplakala. Svi prisutni su gledali u njih, a Mimi je Tijani sve vreme objašnjavala kako treba da suzbije emocije i prestane da plače. Međutim, nije stajala, desetak minuta je jecala i grlila drugaricu, a crni tragovi maskare su joj se slivali niz lice.
– Tijana je natezala alkohol, koji je umnogome doprineo da se rasplače. Veoma emotivno je doživela susret s drugaricom. Kad se malo smirila, kao i ostale ukućanke i slikala se s gostima splava. Inače, te večeri najviše selfija na splavu napravile su Mimi Oro i Ružica Veljković, koje su bile presrećne što su opet među ljudima koji nemaju veze s „Parovima“ – kaže naš izvor s lica mesta.

Tijana je sutradan, kad se otreznila, prepričavala ukućanima koji nisu izašli u provod kako ju je pogodio susret s drugaricom i istakla da su veoma popularne.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply