Tijani Ajfon otac napumpao silikone!

Maksimovićeva, osim što je povećala grudi i usne, istetovirala je obrve, ten potamnila u solarijumu, a kosu nadogradila

Tijana Ajfon fotografija

Tijana Ajfon Maksimović nimalo ne liči na sebe! Do pre samo godinu i po dana deo njenog lica i tela nije bio oblikovan kao sada jer se u međuvremenu podvrgla estetskim zahvatima.

Učesnica „Parova“ izmenila je lični opis i tako se iz ružnog pačeta transformisala u silikonsku starletu. Ako obratimo pažnju na njene starije fotografije iz srednje škole, nije teško uočiti da su joj usne i grudi drugačiji. Pored toga što se podvrgla plastičnoj hirurgiji, na šta je navodno potrošila više od 3.000 evra, Tijanin ten je preplanuo jer bukvalno ne izbija iz solarijuma. Promenila je i boju kose, pa se ofarbala u crno i nadogradila veštačku kosu kako bi ličila na svoje koleginice Mimi Oro, Staniju Dobrojević, Tijanu Đuričić…

Maksimovićeva je do sada radila u solarijumu, pa se mnogi pitaju odakle joj pare za sve te operacije. Njena majka tvrdi da joj ih je otac platio.

– Moj muž je pre godinu i po dana ćerki dao pare za silikone. Nemojte me držati za reč, ali mislim da ih je platio oko 2.500 evra. Ne razumem se u takve stvari, pa me to i ne zanima – rekla je starletina majka.

Podsetimo, Maksimovićeva je pred kamerama izjavila da se njen otac bavi poljoprivredom, a da u slobodno vreme fotografiše po Popincima i okolnim selima. Mora da je čovek danonoćno radio samo za njene silikone.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply