Toma Panter vozi mortuz pijan, policajci mu samo odmahnu rukom jer je poznat!

Ja sam više puta vozio mrtav pijan, ali mene i kada zaustave policajci, mi se lepo ispričamo i oni me puste
Toma Blek Panters

Toma Panters ispričao je kako se treznio u zatvoru pošto je samo jednom bio priveden iako je često za volan sedao mortus pijan.

Toma je u odgovorima svakako briljirao i jedini se pohvalilo kako mu nikada ni kazna nije napisana.

„Ja sam više puta vozio mrtav pijan, ali mene i kada zaustave policajci, mi se lepo ispričamo i oni me puste. Ma, nisu me nikad ni terali da duvam u onaj aparat. Nisam imao probleme sa njima“, pričao je ponosno Toma, kao da je najnormalnija stvar da pijan sedneš za volan. Iako su u poslednje vreme, za takve prekršaje kazne rigorozne, muzičara to ne brine ni najmanje.

„Vole me ljudi, i saobraćajci kad vide da sam ja u kolima, uvek me pozdrave, ljubazni su. Ma, stvarno nikad nisam imao problem – nastavlja Toma, da bi se u jednom momentu setio da je ipak imao manji problem i da je čak proveo neko vreme u samici.

„Zaustavili su me ispod Gazele. Sat vremena me držao general, jer sam se pozdravio sa jednim kojeg je hapsio: Ja ga hapsim a ti se ljubiš sa njima“. Kad si popularan možeš da prođeš. Bio sam mortus pijan. I odveli su me u samicu, a dole toliko smrdi da sam se počeo gušiti. Čak sam i obavio nuždu tu jer nisu hteli da me puste“, ispričao je Toma Partner o tome kako je bio uhapšen.

You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Toma Panter vozi mortuz pijan, policajci mu samo odmahnu rukom jer je poznat!”

 1. Sretko kaže:

  Pa kako samo LAŽE ovaj DEBELI CIGAN! Čuj, njega zna celi svet i šire ahahaha. Kao prvo ni jedni stranci preko ne slušaju nit mogu našu muziku. A gde je on to gostovao sa 2 pesme koje ima za svojih 70 godina!? Sitna duša, koja je došla u Parove da džaba jede i pije i primi neki sitni honorar! Kome glumi i LAŽE ovaj krmak debeli prljavi uvek u žutoj majici!?

 2. Sretko kaže:

  GASTOZ kraljinaaaaaaaaaaaaa…kreše ovde ove sponzoruše glupe kad god poželi a vi budale ga kritikujete da on ne poštuje žene!?!? Pa kako da poštuje kralj GASTOZ ove sponzoruše i prostitutke??? Pogledajte samo kako se ponaša sa normalnim ženama u rijalitiju, fin, kulturan, kuva im kafu, itd, itd. Ovaj šestolićan i ljubomoran sa 120 kila i metar i po cigan Toma
  ga uvek pljuje i vredja. A zašto tog cigana ga nikada još niste nominovali???? Toma smrad se jučer svadjao i u oči LAGAO Gaztozu zbog režiranja glasova Tijani…IZBACITE GOVNO debelo cigansko, koje samo ždere i napija ovde džaba!!!

 3. Sretko kaže:

  TOMA ciganska pokvarena šlihtara, pokvaren, ljubomorni, preletać, evo ti tvog favorita Golubovićku, za tu drolju ti kažeš da je SEXY i najbolja!
  Gde je debelo KOPILE Golubovićka, koja vređa tu jadnu i napušteno decu, koji nažalost nisu ni mogli sebi birati roditelje! Kako te nije SRAMOTA klošarko debela, dlakava, sa X nogama, koja nezna ništa pšo kući da uradi, to je ZLO ZLA??? Kako si ti ružna, pa tebe su kao (dete) kopile hranili pračkom iz daleka i stavljali kosku oko vrata, da su se jedino psi kerovi igrali sa tobom bolesni debeli kontejner! Nigde nikada nisi ni radila, tvoj posao je jedino odlasci u razne rijalitije i vredžanje svih oko tebe!
  SRBIJO moja, jadna si ako glasaš za tu rugobu i babarogu, pfuuuuuuuuj i bljaaak!

 4. Sretko kaže:

  Najpokvareniji cigan Toma, kome se ti ŠLIHTAŠ primitivac POKVARENI ŠESTOLIČNI, retardima Golubovički, Maci, Ruži AJKULI, Matorom Jovanu i propalom i zaduženom političaru Aci, ti debelo, ružno, prljavo, matoro cigansko kopile? Pozivaš svoju Živku da se okupa ahahaha. Znači žena ti se okupa, tek kada ti želiš „đinđi rinđi“ svakih nekoliko meseci, ali nemožeš više!!! ZALJUBLJEN si matori pedofilu u Macu i zato 24 sata nameštaš Gastozu, koji je tek sa 23 godine za tebe JUMBO JET! Šta si ti to postigao u životu (2 pesme, ahahaha), a hvališ se da si najpopularniji u Srbiji i svetu? Ti si ĐUBRE od čoveka, luzeru matori debeli! Rijalitiji su za mlade a ti konjina debela sa 65 godina vucaraš se po rijalitijima, da jedeš i piješ džaba! Kako te nije SRAMOTA „najpopularniji u Srbiji“? Da jesi kojim slučajem to, NEBI se blamirao po rijalitijima cigansko kopile matoro ufucano!!!

 5. Sretko kaže:

  Da, puštaju ga pijanog jer druka, cinkari muriji od rodjenja!!! Eto vam vašeg pokvarenog, debelog vepra Tome ciganšture!

 6. Sretko kaže:

  Ajoooj i ti vaši naslovi!? Po čemu je poznat/popularan taj matori debeljko SOM Toma? Pa čovek sa 60 godina ima 2 pesme, a hvali se da je on najpopularniji pevać u Srbiji i regionu, čak i na Balkanu? Haloooo bre, ko opšte zna za tog ganci Tomu? Ima 3 razreda osnovne škole, nezna izgovarati reći, stvarno loše prića srpski a još je mnogo ZLA i POKVARENA osoba! ŠLIHTARA pokvarena, fuuuj.

 7. Sretko kaže:

  Una uvek pita šta če se desiti u seriji „Izgubljeni život“ a ovaj pokvareni i primitivni ganci Toma, nezna ni imena ukučana, sa kojima je svaki dan po 24h a kamoli u seriji…KrstaĆĆĆ, Ezelll, ahaha. Pa ovaj matori vepar nezna ni SRPSKI za svojih 60 godina, SRAMOTA!!!

Leave a Reply