Tomislav Jovanović – Toma Panter biografija

Sledeći učesnik je Tomislav Jovanović, zvani Toma Panter ili Blek panters, pevač istoimene grupe. Postao je poznat posle učešća u rijalitiju farma na TV Pinku.

Tomislav Jovanović - Toma Panter

„Želim da svi shvate u kući da je sve šou biznis. Sve bi dali da budu Tomislav. U pristojnim granicama sve može“, rekao je Toma Panter.

Toma Blek Panters – Profil učesnika rijalitija Parovi – Tv Happy 2015

You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Tomislav Jovanović – Toma Panter biografija”

 1. Sretko kaže:

  Ahahahaha koji bre taj ganci Toma? Ma ko njega opšte poznaje bre? Vidite kako izgleda, patološki lažov, nikakav ni kao pevać. Obična ŠLIHTARA podmukla. Laže zna ga celi svet ahahahaha, pa gde taj patuljak iskompleksirani živi? A kao pevać bruka i sramota, bljaaak i fuuuuj.

 2. Sretko kaže:

  TOMA lažov, šlihtara i PRELETAĆ samo jede i pije džaba u rijalitiju i pametuje. Hvali se godinama bio najpopuilarniji pevać-ličnost Srbije a i sveta!?!? Auuu pa gdje i na šta smo mi spali braća SRBI ako je taj nizak i debeli ružni ROM sa 4 razreda osnovne i dve nikakve pesme sve to?!? Užas i najveći blam!!!

 3. Sretko kaže:

  ADMINE molim te ne briši mi uvek komentare!!!
  Ajde breee debelo prasence ganci TOMA, molimo te pogledaj se i onda razmisli i uključi mozak, kojeg ni nemaš i zašuti!!!
  Pa ko si ti da se kitiš (LAŽEŠ KO PAS) titulama i pljuješ druge tj sve ostale? Niko te ne voli bre ni u B kamoli u Srbiji. Imaš sa 70 godina 2 pesme gubitnik retardirani, neznaš ni pričati, kamo li bilo šta drugo primitivac i ti češ ove mlade u rijalituju nešto da naučiš?! Džeparenja i ogovaranja ne prolaze više ŠLIHTARO MATORA i ZLA!!!

 4. Sretko kaže:

  GASTOZ kraljinaaaaaaaaaaaaa…kreše ovde ove sponzoruše glupe kad god poželi a vi budale ga kritikujete da on ne poštuje žene!?!? Pa kako da poštuje kralj GASTOZ ove sponzoruše i prostitutke??? Pogledajte samo kako se ponaša sa normalnim ženama u rijalitiju, fin, kulturan, kuva im kafu, itd, itd. Ovaj šestolićan i ljubomoran sa 120 kila i metar i po cigan Toma
  ga uvek pljuje i vredja, jer on ne može nikada ni jednu matoru babu da uhvati a kamooli koju mladju ribu, jer sew ne tušira, nit menja garderobu, fuuuuj. A zašto tog cigana ga nikada još niste nominovali???? Toma smrad se jučer svadjao i u oči LAGAO Gaztozu zbog režiranja glasova Tijani…IZBACITE GOVNO debelo cigansko, koje samo ždere i napija ovde džaba!!!

 5. Sretko kaže:

  Auuuu što to kaže pravom SRBINU Gastozu jedan pokvareni glupi CIGAN, ko si ti retardu matori i debeli??? Pogledaj se ganci pokvareni. Non stop ljubomorno pašće pljuje Gastoza, koji je za ciganšturu AVION-Jumbo Jet!
  TOMA ciganska pokvarena šlihtara, pokvaren, ljubomorni, preletać, evo ti tvog favorita Golubovićku, za tu drolju ti kažeš da je SEXY i najbolja! Gde vetar duva, tu si ti, tipički cigansko, nažalost!
  Gde je debelo KOPILE Golubovićka, koja vređa tu jadnu i napušteno decu, koji nažalost nisu ni mogli sebi birati roditelje! Kako te nije SRAMOTA klošarko debela, dlakava, sa X nogama, koja nezna ništa pšo kući da uradi, to je ZLO ZLA??? Kako si ti ružna, pa tebe su kao (dete) kopile hranili pračkom iz daleka i stavljali kosku oko vrata, da su se jedino psi kerovi igrali sa tobom bolesni debeli kontejner! Nigde nikada nisi ni radila, tvoj posao je jedino odlasci u razne rijalitije i vredžanje svih oko tebe!
  SRBIJO moja, jadna si ako glasaš za tu rugobu i babarogu, pfuuuuuuuuj i bljaaak!

 6. Sretko kaže:

  Najpokvareniji cigan Toma, kome se ti ŠLIHTAŠ primitivac POKVARENI ŠESTOLIČNI, retardima Golubovički, Maci, Ruži AJKULI, Zmaju, Matorom Jovanu i propalom i zaduženom političaru Aci, ti debelo, ružno, prljavo, matoro cigansko kopile? Ejmi bolje od tebe priča srpski, zar te nije sramota? Pozivaš svoju Živku da se okupa ahahaha. Znači žena ti se okupa, tek kada ti želiš „đinđi rinđi“ svakih nekoliko meseci, ali nemožeš više!!! ZALJUBLJEN si matori pedofilu u Macu i zato 24 sata nameštaš Gastozu i ogovaraš ga, koji je tek sa 23 godine za tebe JUMBO JET! Šta si ti to postigao u životu (2 pesme, ahahaha), a hvališ se da si najpopularniji u Srbiji i svetu? Ti si ĐUBRE od čoveka, luzeru matori debeli sa 1.60 visine i 125 kila i podbratkom ko vepar! Rijalitiji su za mlade a ti konjina debela sa 65 godina vucaraš se po rijalitijima, da jedeš i piješ džaba! Kako te nije SRAMOTA „najpopularniji u Srbiji“? Da jesi kojim slučajem to, NEBI se blamirao po rijalitijima cigansko kopile matoro ufucano!!!

Leave a Reply