Topalkosa dve devojke u krevetu, zagrlio Macu i Atinu Ferari!

Samo ja mogu da te smirim, rekao je Topalko, koji je potom rekao da treba u isti krevet da legne sa Macom Diskrecijom i Atinom Ferari

Milan Topalović Topalko, koji je gotovo sve osvojio neverovatnim glasom i  pričom da ne bi mogao bez
svoje žene i ćerke, u rijalitiju „Parovi“, navodno je ušao da pripreti Atini Ferari da ne priča „neistine“ o njihovoj  vezi i da on sa igračicom vara svoju suprugu, na kraju – samo je potvrdio ono što je plavuša pričala u javnosti.

Svi će se složiti da je susret Atine Ferari i Topalka bio veoma prisan, oslovljavao ju je sa „kumice“ i neprestano dodirivao, grlio.

„Samo ja mogu da te smirim“, rekao je Topalko, koji je potom rekao da treba u isti krevet da legne sa Macom Diskrecijom i Atinom Ferari.

Dok je plesao sa Macom Diskrecijom, pogledom je tražio Atinu, s kojom je najčešće pričao, smejao se i videlo joj je veoma naklonjen.

Topalko je praktično potvrdio priče Atine Ferari da su oni u vezi bili gotovo dve godine, da se i dalje povremeneo viđaju, da pevačeva žena zna za ovu prevaru, s tim što je igračica do detalja opisivala njihov seks i sve što Topalović voli.

„Ući ću da joj kažem sve što mislim“, poručio je Topalko neposredno pre ulaska u „Parove“, objašnjavajući da ne može „neka Atina Ferari da mu ugorzi brak“

U rijalitiju Atini ništa nije rekao, samo je pokušao da je napravi ljubomornom, time što je odveo u krevet Macu i Atinu istovremeno. Čak i dok su njih troje ležali u krevetu, Macu Diskreciju je samo ovlaš zagrlio, dok je Atinu Ferari sve vreme mazio i češkao.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply