TV Hepi odlučila da tuži učesnike Parova koji su protetvovali zbog neljudskih ulova i poniženja, a onda im zabranili povratak u rijaliti

ODLUČENO!Televizija krivično goni učesnike „Parova“ koji su sinoć privedeni, ali to nije sve! (FOTO/VIDEO)

„Neće dobiti dogovoren novac za učešće u šou programu „Hepi“ televizije, zbog navodnog fizičkog nasilja, uništavanja imovine produkcije i nepoštovanja ugovora…“

logo

Foto: Shutterstock/YouTube/Printscreen

Učesnici „Parova“ juče su razvalili vrata i pokušali da dođu do produkcije, pa je televizija bila primorana da pozove policiju, a malo posle toga njih šestoro bilo je privedeno u policijsku stanicu u Zemunu.

Nakon haosa koji se dogodio, produkcija rijalitija je odlučila da nastavi sa emitovanjem programa. Ukućani koji su ostali unutra, komentarisali su jučerašnji događaj.

Podsetimo, pored Nenada Marinkovića Gastoza, Mladena Vuletića, Nikole Lakića, Aleksandre Coke Lakić i Ilijane Vagić, kako se prvobitno saznalo, juče je priveden još jedan takmičar, Karađorđe Subotić, koji je takođe dao iskaz u policiji.

Karađorđe

Karađorđe, Foto: Printscreen

Svi gorepomenuti učesnici rijalitija, kako prenose mediji, neće dobiti dogovoren novac za učešće u šou programu „Hepi“ televizije, zbog navodnog fizičkog nasilja, uništavanja imovine produkcije i nepoštovanja ugovora, dok će ostali ostati u „Parovima“ i boriti se za nagrade, te neće biti kažnjeni.

Televizija će navodno krivično goniti šestoro pomenutih učesnika, a potraživaće velike novčane iznose.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply