U nedelju počinje novi rijaliti Parovi, kuća je kompletno renovirana!

Sve je spremno za početak rijalitija novi Parovi

U nedelju, u 20 sati, znaće se koji učesnici ulaze u luksuznu vilu „Parova“ i borbu za veliku nagradu do
100.000 evra.

„Sve je spremno za finalne probe su u toku“, kažu u produkciji. „Tehnički smo još opremljeniji i gledaoci će to primetiti. Obezbeđene su dodatne kamere,  tako da je gotovo svaki milimetar pokriven i učesnici šou programa nemaju kud da pobegnu od oka u režiji, ali i onih ispred malih ekrana. Enterijer je renoviran i izmenjen“.

A, među učesnicima, koji će se useliti u luksuz i glamur i pokušati da se prikažu zabavnim i dobrim za rejting, kao sigurni takmičari se pominju: Uroš Ćertić, Ivana Elektra, Nenad Marinković Gastoz, Zorica Marković…Očekuje se i povratak Miljane Kulić, koja je izbačena iz rijalitija „Hotel Maldivi“.

Veliku pažnju, medija i muškaraca, verovatno će privući hrvatska starleta Ava Karabatić, koja je najavljivala da će obeležiti ulazak u četvrtu sezonu rijalitija „Parovi“, jer će se pojaviti u dosad neviđenom izdanju.

„Obećavamo dobar zabavno humoristički program, jer, ovo je šou koji je pomerio sve granice i razbio sve stereotipe“. obećavaju u Hepi televiziji.

Kofere već pakuje i Miki Đuričić, koji će ovog puta dati sve od sebe da smanji impulsivnost, ali i da se dobro zabavi sa klaberkama i starletama, koje plene izgledom i harizmom.  Gledaoci će vdieti hoće li mu se približiti i Hasan Dudić i Atina Ferari.

Ulazak novih učesnika u rijaliti „Parovi“, vodiće oprobane i iskusne Bojana Ristivojević i Ivana Savić, a tokom trajanja rijalitija ocekuje se ulazak novih jos dvadeset takmičara.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply