U PAROVIMA NOVA LICA: Zamenjeni voditelji, starim učesnicima rijalitija zabranjen povratak u Parove, itd.

NISU SAMO UČESNICI ZAMENJENI U „PAROVIMA“, VEĆ I VODITELJI Vraćena stara lica na TV ekrane, evo koga više NEĆEMO GLEDATI

Učesnici „Parova“ prekjuče su razvalili vrata i pokušali da dođu do producenta, a malo posle toga njih šestoro bilo je privedeno u policijsku stanicu u Zemunu.

Parovi Foto: Youtube / screenshot
Parovi

Nakon haosa koji se dogodio, produkcija rijalitija je odlučila da nastavi sa emitovanjem programa nekoliko sati od incidenta.

Pored izmene u sastavu takmičara, promenjeni su i voditelji.

Ivan Marinković Foto: Petar Marković / RAS Srbija
Ivan Marinković

Novo pojačanje su Ivan Marinković, bišvi takmičar, i Jelena Maćić, takođe dobro poznato TV lice ovog rijalitija.

– Ljudi, da mi je neko rekao da ću se vratiti ne bih mu verovala, ali čitava ova situacija koja se dešava u vili me je privukla da budem sa vama. Ovo moram da vodim! Rekla sam sebi. Svako veče, sve do finala, biće emisija “ Noćni razgovori sa Jelenom“ – otkrila je sinoć Jelena takmičarima.

Još uvek nije poznato da li će emisije nastaviti da vode Jelena Petković, koja je radila emisiju „Upoznajte Parove“, kao i Kristina Iglendža i Jelena Dimitrijević koje su vodile noćne emisije. Pored toga ostaje da vidimo kakve nas još izmene očekuju.

Podsetimo, pored Nenada Marinkovića Gastoza, Mladena Vuletića, Nikole Lakića, Aleksandre Coke Lakić i Ilijane Vagić, kako se prvobitno saznalo, juče je priveden još jedan takmičar, Karađorđe Subotić, koji je takođe dao iskaz u policiji.

Svi gorepomenuti učesnici rijalitija, kako saznajemo, neće dobiti dogovoren novac za učešće u šou programu „Hepi“ televizije, zbog fizičkog nasilja, uništavanja imovine produkcije i nepoštovanja ugovora, dok će ostali ostati u „Parovima“ i boriti se za nagrade, te neće biti kažnjeni.

Televizija će krivično goniti šestoro pomenutih učesnika, a potraživaće velike novčane iznose.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “U PAROVIMA NOVA LICA: Zamenjeni voditelji, starim učesnicima rijalitija zabranjen povratak u Parove, itd.”

  1. Boni kaže:

    Interesantan sklop ljudi, sto vise skandala, veca gledanost. 😀

  2. MilosT kaže:

    Ja bih kolektivno da ih vise ne gledam hahahahhaha

Leave a Reply