U policiji Hasan Dudić se branio da ga je Jelena Golubović maltretirala!

Pevač rekao nadležnim organima zbog čega je udario Golubovićevu i dostavio lekarski nalaz kojim želi da dokaže da se zbog nje razboleo
Hasan Dudić tukao Jelenu Golubović

Hasan Dudić je juče u 11 časova saslušan u policijskoj stanici u Zemunu zbog prebijanja Jelene Golubović u rijalitiju „Parovi“.

Pevač je, kako saznajemo, u policiji rekao kako je došlo do incidenta i predao lekarski nalaz kojim pokušava da dokaže da je zbog glumice imao ozbiljnih zdravstvenih problema.

Čovek koji prašta

– Dao sam izjavu policiji o tome kako se sve desilo. Nakon toga sam otišao na televiziju Hepi, s kojom želim da nastavim saradnju. Policija treba da ispita i Ružicu Veljković, koja je čupala i udarala Jelenu. I Cuca ju je čupala, ma nema ko nije, a sve se slomilo na meni. Čekam da policija ispita i ostale učesnike rijalitija. Mene niko u životu nije maltretirao kao Golubovićka, ali ja sam čovek koji prašta, pa sam joj danas sve oprostio – kaže Dudić za Kurir.

Podsetimo, incidentu je prethodio verbalni sukob između njega i Jelene Golubović. Ona je tražila da se Dudić prekrsti ako ne laže, na šta je on odgovorio: „Ja se ne krstim, budalo jedna. Ali veći sam Srbin od tebe, a ti si kopilanka, ne znaš ko te je sklepao. Hoćeš da te spucam, budalo, ti si luda. Idi leči se.“

Tuča zbog uvreda

Nakon toga pevač je prišao rediteljki, na šta je ona pripretila: „Skloni se, bićeš kažnjen za agresivno ponašanje. Petoro njih je kažnjeno zbog takvog ponašanja.“ Dudić je i nakon toga nastavio da vređa Golubovićevu, nazivajući je budalom i preteći joj da će je tužiti, unoseći joj se u lice. Jelena mu je rekla da pljuje dok govori, a Hasan joj je uzvratio da ostavlja usrane gaće, psujući joj majku.

„Ma j*** se vi i vaše tamo, a moju majku ostavite na miru. Sram vas bilo, klošaru!“, viknula je Jelena, na šta je Hasan uzvratio: „ Oterala si me u bolnicu, a ja ću tebe u grob oterati. Majku ti j***!“ Na ove psovke rediteljka je odgovorila: „Ma j*** vaše tamo. Decu vašu j***!“ Hasan je nasrnuo na nju udarivši je pesnicom u potiljak, a potom ju je šutnuo u glavu urlajući: „Decu mi j***? Ubiću te!“.

Posle saslušanja Dudić se vratio u „Parove“ i u kući se, oči u oči, susreo s Jelenom! Prema prvim informacijama, Dudić se izvinio rediteljki, pa je palo pomirenje, ali nema informacija da je Golubovićeva odustala od namere da ga krivično goni.

Sramno...  Dudić šutira  glumicu u glavu
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply